Kādus apavus izvēlēties sievietēm - ar augstiem vai bez papēžiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vairāk nekā pusei (56%) sieviešu būtiskākais kritērijs apavu izvēlē ir to kvalitāte un ērtums, secināts tirdzniecības centra Domina Shopping veiktajā aptaujā. Turklāt katra trešā jeb 33% aptaujāto, rūpējoties par savu veselību, ikdienā izvēles apavus bez papēžiem. Vien 12% no dāmām ir pārliecinātas, ka sievišķību un auguma aprises visveiksmīgāk izceļ apavi uz augstiem papēžiem.

Kā liecina t/c Domina Shopping aptaujas rezultāti, būtisks kritērijs apavu izvēlē ir to cena – 15% respondentu iegādājoties apavus, pievērš uzmanību, lai tie nebūtu pārāk dārgi. Savukārt visretāk dāmas apavus izvēlas pēc zīmola un ražotāja – atpazīstams zīmols būtisks vien 2% respondentu.

Visbiežāk sieviešu kolekcijā ir no 4 līdz 6 kurpju pāriem, savukārt katra piektā dāma lepojas ar 7 līdz 10 dažādu apavu pāriem. Turpretim teju katrai desmitai no aptaujātajām sievietēm kolekcijā ir vairāk nekā 20 apavu pāri.

Vaicātas par piemērotāko vietu apavu iegādē, lielākā daļa jeb vairāk nekā 75% daiļā dzimuma pārstāves norāda, ka plašā piedāvājuma dēļ visbiežāk tos iegādājas tirdzniecības centros. Vien 5% aptaujāto pēc jauniem apaviem dodas uz ārzēmēm vai tos iegādājas internetā.

Tirdzniecības centrs Domina Shopping saviem pircējiem piedāvā iespēju visplašākā izvēlē iegādāties jaunākās pavasara un vasaras apavu kolekcijas, kurās parādās šosezon tik aktuālās platformu kurpes, sandales un slēgtie apavi.

Aptauja tika veikta t/c Domina Shopping mājas lapā aprīļa vidū, un tajā piedalījās 536 respondenti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu