Par ko sapņo Latvijas sievietes

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Deinata foto

Latvijas sievietes vēlas atļauties smaidīt, vairāk pavadīt laika ar tuviniekiem un apskatīt pasauli, liecina skaistumkopšanas kompānijas Oriflame Latvija apkopotā informācija. Sapņu TOP 3 sastāda ceļojumi, skaistumkopšanas un SPA procedūras, kā arī veselības uzlabošana – piemēram, zobu labošana un redzes lāzerkorekcija.

Sievietes no visas Latvijas ir piedalījušās Oriflame Latvija rīkotajā konkursā Tavi sapņi – mūsu iedvesma, un uzticējušas Oriflame savus skaistākos, slēptākos, lielākos sapņus, lai viens no tiem tiktu piepildīts.

Sapņus izvērtēja žūrija, kuras sastāvā ir Latvijas Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa-Egliena, dziedātājs, mūzikas producents un Radio SWH dīdžejs Normunds Rutulis, kā arī Oriflame Latvija valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Čakste.

A. Čakste: «Oriflame saņēma tik daudz iedvesmojošu un aizkustinošu sapņu, ka noteikt uzvarētāju nebija viegli. Daudzu sieviešu sapņu pamatā ir vēlme atpūsties no ikdienas steigas, būt kopā ar ģimeni, būt skaistām un veselām. Šos sapņus bija emocionāli grūti lasīt, jo tie parāda, cik sarežģītos apstākļos šobrīd dzīvo daudzas Latvijas sievietes. Lai gan esam noteikuši uzvarētājus, es no sirds ticu, ka arī citiem konkursa dalībniekiem izdosies piepildīt savus sapņus!»

Katra piektā konkursa dalībniece atzīst, ka jūtas nogurusi no darba un ikdienas pienākumiem, tāpēc sapņo par tuvākiem un tālākiem ceļojumiem, lai varētu atpūsties, iegūt jaunus iespaidus un pavadīt laiku kopā ar savu ģimeni. Tāpat sievietes vēlas sakopt savu ārieni, baudīt SPA procedūras. Katra desmitā sieviete sapņo par to, lai varētu salabot zobus, veikt redzes korekciju vai citu nepieciešamo operāciju. Nedaudz mazāk konkursa dalībnieču sapņo par savas dzīvesvietas iegādi vai remontu, savukārt daļa izteica vēlmi pilnveidot savas profesionālās iemaņas, iegūt izglītību, kā arī uzsākt savu biznesu vai nodarboties ar labdarību. Tāpat ir iesūtīti sapņi par automašīnām, kāzām un dažādiem izklaides pasākumiem.

Atbalstu sapņa piepildīšanai Oriflame nolēma piešķirt skolotājai Rutai Jankovskai no Daudzeses pamatskolas, kura sapņo piepildīt sava talantīgā 8.klases skolēna sapni par dzejoļu krājuma izdošanu. R.Jankovska: «Kad man piezvanīja no Oriflame un teica, ka es esmu uzvarētāja, es nevarēju tam noticēt. Es esmu ārkārtīgi laimīga, tāpat arī jaunais dzejnieks – Mārtiņš Dubovskis. Iepriekš jau centāmies rast atbalstu dzejoļu krājuma izdošanai, un bijām daudzas reizes cietuši neveiksmi, tāpēc šī sapņa piepildījums tiešām ir kas vienreizējs un neticams. Mārtiņš ir vienreizējs puisis, piedalījies daudzos dzejas konkursos, viņš ir gudrs un interesants. Es ticu, ka šī sapņa piepildījums, kas ir iespējams ar Oriflame atbalstu, var izmainīt Mārtiņa dzīvi un dot iespēju viņam kļūt par atzītu un mīlētu dzejnieku.»

Tāpat žūrijas locekļus īpaši uzrunāja Rotas Guļevskas sapnis par studijām Latvijas Jūras akadēmijā. Lai tas būtu iespējams, Rotai ir nepieciešams veikt redzes korekciju, un Oriflame atradīs iespēju atbalstīt arī šo sapni.

Dita Lūriņa-Egliena: «Laikam jau nebūšu pirmā, kas saka, ka izvēlēties ir traki grūti. Bet īpaši uzrunāja skolotājas R. Jankovskas sapnis izdot sava skolnieka dzejas grāmatu. Manuprāt, ja latviešu zēni- jaunieši vēl raksta dzeju, tad ar mūsu tautu vēl nav tik traki, mums vēl ir cerība palikt par kultūras tautu un nepārtapt tikai par patērētājsabiedrību. Tāpat arī Rotas Guļevskas sapnis par mācībām Latvijas Jūras akadēmijā - mums ir tik daudz jauniešu, kuri pat divdesmit gados vēl nezina, ko grib mācīties un kas viņus aizrauj, tāpēc ir ļoti būtiski atbalstīt tos, kuri skaidri jūt savu vietu dzīvē un tiecas uz izsapņoto mērķi.»

Normunds Rutulis: «Izlasot Rutas stāstu nebija ne mazāko šaubu – viņai ir jāsaņem balva, lai piepildītu sapni. Pirmkārt, mani ļoti fascinē spēja būt cēlsirdīgam, otrkārt spēja darīt laimīgus citus un visbeidzot šis jau būtu ieguldījums Latvijas kultūras nākotnē.»

www.oriflamesapni.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu