Septiņu Latvijas modes dizaineru veidoto tērpu izpārdošana

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 14.novembrī, plkst. 18.00,  «Estra» daiļuma studijā notiks septiņu Latvijas modes dizaineru veidoto tērpu izpārdošana «Mode atdodas».

Tā ir vienreizēja iespēja iegādāties sezonas aktuālos pašmāju dizaineru zīmolus ar atlaidēm visiem interesentiem. Ideja, izveidot šāda veida pasākumu un ļaut aprunāties ar pašiem dizaineriem, radās uzklausot cilvēkus, kurus interesē modes tendences un apģērbu jaunākās aktualitātes.

Pasākumā tiks pārstāvēti MORE SALT (Indra Salcēviča) ar tērpiem, kas ļauj sajust Dievieti sevī, kleitas kā oda sievietes ķermenim un BLACK SALT ar krekliem pašpārliecinātam vīrietim, SHTAMGUTS (Artis Štamgūts) ar lina kleitām.

BECAROUSELL (Dace Krieviņa-Bahmane) ar tērpiem, kas raksturo devīzi: «Pielaiko BeCarousell wild stilu!». ONE WOLF (Agnese Narņitska) ar unisex modi, CECINA (Ieva un Ilze Čečinas) ar colorblocking manierē veidotām tunikām, apstrādātām ar grezniem dekoriem, IVA (Inese Valciņa) ar lakoniskiem mēteļiem un IN (Inga Nipāne) ar sava zīmola stihiju - trikotāžu, kurai ir lakoniski piegriezumi un perfektas formas.

Gaidīsim ciemos, jo pasākums notiks līdz pēdējam tukšajam pakaramajam!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu