Lielo izmēru apavu maiņas un ziedošanas dienas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @Doug88888, CC BY-NC-SA 2.0

No šodienas līdz 16.novembrim, notiks lielo izmēru apavu maiņas/ziedošanas dienas, stāsta  Ilona Eizengrauda, lielo izmēru apavu veikals «Apavi 40+».

Lielo izmēru apavu veikals «Apavi 40+» atsaucoties uz vairākkārtējiem klientu lūgumiem turpina organizēt apavu maiņas/ziedošanas dienas. Tieši pirms Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas, esam sagatavojuši svētkus arī mūsu klientiem - jau piekto reizi rīkosim lielu popularitāti ieguvušu labdarības pasākumu - apavu maiņas/ziedošanas dienas, kas norisināsies no 2013.gada 14. līdz 16.novembrim. Šajās dienās katram interesentam būs iespēja tikt pie jauniem apaviem.

Labdarības pasākuma koncepcija nav mainījusies - ikkatrs interesents, kuram mājās ir mazlietoti vai jauni liela izmēra apavi (izmēru ierobežojums: sieviešu tikai sākot no 40.izmēra, bet vīriešu tikai sākot no 46.izmēra), kas ir iegādāti, bet pašreiz kādu iemeslu dēļ vairs netiek valkāti, tad tos šī pasākuma ietvaros varēs atnest uz veikalu «Apavi 40+» , kas atrodas Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 38 (ieeja no Ģertrūdes ielas) - ziedot vai apmainīt tos pret citiem labdarības apaviem.

Apavu maiņas/labdarības dienu mērķis ir sniegt iespēju cilvēkiem, kuriem iespējams nav pietiekamu līdzekļu to iegādei, tikt pie jaunām kurpēm vai zābakiem, kā arī taupīt resursus, lai vēl izmantojamas lietas nenokļūst atkritumos.

Uz labdarības pasākumu tiek aicināti visi, kuriem pašreiz ir nepieciešami jauni liela izmēra apavi, bet pašreiz varbūt nav iespējas tos iegādāties, vai arī vēlaties papildināt vai apmainīt savā īpašumā esošos - jaunus vai mazlietotus apavus pret citiem . Izmantojiet šo iespēju un atnāciet no 14. līdz 16. novembrim uz lielo izmēru apavu veikalu «Apavi 40+», pielaikojiet pieejamos - ziedotos apavus un saņemiet tos bez maksas! Tāpat kā iepriekšējās reizēs, visi apavi, kuri nebūs atraduši jaunu īpašnieku, tiks nodoti labdarības veikalam «Otrā elpa».

Katrs klients, kurš atnesīs apavus labdarībai, saņems nelielu dāvanu no lielo izmēru apavu veikala «Apavi 40+», kā arī šajās dienās izmantojamu īpašu atlaidi jaunās rudens/ziema 2013 kolekcijas apavu iegādei.

Kopā visās jau notikušajās ziedošanas dienās tika noziedoti 556 apavu pāri, no tiem pie jauniem saimniekiem devās 409 pāri, bet 147 pāri tika ziedoti labdarības veikalam «Otrā elpa».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu