Cik šampūna, lūpu krāsas un smaržu sieviete izlieto 10 gadu laikā?

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

10 gadu laikā sieviete izlieto 20 litrus šampūna, 15 kilogramus lūpu krāsas, kā arī 5 litrus smaržas, liecina tirdzniecības centra Domina Shopping apkopotā informācija.

Tirdzniecības centrā izveidota unikāla izstāde - 10 gadi modē. Uzskatāmi infografiki sniedz ieskatu, kā pēdējo desmit gadu laikā ir mainījušies iepirkšanās paradumi un modes tendences Latvijā, kā arī iezīmē, kuras no precēm šo gadu laikā ir bijušas vispieprasītākās.

Izstāde tiks atklāta 21. novembri, plkst. 17.00 un būs apskatāma t/c "Domina Shopping" līdz pat 8.decembrim, informēja Eda Magone, tirdzniecības centra «Domina Shopping» mārketinga vadītāja.

Izstāde 10 gadi modē veidota Domina Shopping desmit gadu jubilejas ietvaros un tajā apkopota tirdzniecības nomnieku sniegtā informācija desmit dažādās kategorijās - sieviešu apģērbs, vīriešu apģērbs, kosmētika, mobilie telefoni, apakšveļa, rotaļlietas, apavi, aksesuāri, somas. Tāpat izstādē apkopoti interesanti fakti par pašu tirdzniecības centru, Izstāde 10 gadi modē sniegs iespēju uzzināt, cik somas desmit gadu laikā nonēsā Latvijas sievietes, kurš ir dāmu iecienītākais krūštura izmērs, cik kreklu un bikšu iegādājas Latvijas vīrieši. Tāpat noskaidrots, kuras ir iecienītākās bērnu rotaļlietas, populārākās multfilmas un citi fakti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu