Foto: Rīgas skaistumkonkursa dalībnieces pozē ar ieročiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā turpinās pasaules līmeņa skaistumkonkurss «Miss Top of the World 2013».

4. decembrī «Miss Top of the World 2013» dalībnieces modās «Elefant hotel», lai pabrokastoto un savestu sevi kārtībā. Pēc mēģinājuma, kura laikā tika pielaikoti modes dizaineres Kristīnes Deimon peldkostīmi, konkursantes devās uz Džeimsa bonda ballīti, lai noskaidrotu, kura varētu pretendēt uz aģenta 007 meitenes lomu. Darbība notika «Dupleks» šautuvē. Vakarpusē daiļavas atkal devās Jūrmalas virzienā, kur «Grilbārā Lightouse» notika Profina interviju vakars. Tā laikā meitenes bija sagatavojušas video vizītkartes par sevi un savu valsti, kā arī iepazīstināja ar sevi. Dažu meiteņu stāstījums bija tik ļoti emocionāls, ka vakara gaitā neiztika arī bez asarām. Vakaru paspilgtināja saksafonists - Jānis Danevičs. Trešdienas konkursa diena noslēdzās ar «Cazino Europa» apmeklējumu.

Pirmais starptautiskais skaistumkonkurss «MissTop of the World 2013» notiek no pirmā līdz astotajam decembrim. Šova fināls, sestdien, 7. decembrī.

Aģentūras «Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele ir satraukusies par Latvijā notiekošajiem skaistumkonkursiem, jo tiem nav oficiāla statusa, bieži par pieteikšanos skaistumkonkursā jāmaksā pat 200 lati. Skaistumkonkursa organizētāji šādu naudu ņem pat no vidusskolēniem. Satraukta ir ne tikai Inta Fogele, bet arī skaistumkonkursu organizētāji pasaulē. Fogele jau saņēmusi satrauktus zvanus no Vācijas kolēģiem, kuri ir nesapratnē par Latvijā šobrīd notiekošo konkursu «Miss Top of the World 2013».

«Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele uzsver, ka viņas aģentūra ir vienīgā oficiālā organizācija Latvijā, kura var organizēt skaistumkonkursu «Miss and Mister Latvia».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu