Puisis veikalā izdara pašnāvību, jo draudzene iepērkas piecas stundas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: justDONQUE.images, CC BY-SA 2.0

Kāds vīrietis lielveikalā nolecis no balkona un miris pēc tam, kad viņa draudzene izlēmusi ieiet vēl vienā veikalā, raksta «dailymail».

Tao Hsiao (38) Jiangsu provincē Ķīnā pavadīja savu draudzeni uz tirdzniecības centru iepirkties Ziemassvētkiem. Kad viņi tirdzniecības centrā bija pavadījuši jau piecas stundas, Tao pacietība bija zudusi, un viņš vēlējās doties mājās.

Kāds aculiecinieks teicis, ka dzirdējis kā Tao saka savai draudzenei, ka nopirkto mantu ir tik daudz, ka viņš vairs nevar panest, bet draudzene izlēmusi ieiet vēl arī kurpju veikalā.

Aculiecinieks stāstījis, ka Tao draudzenei teicis, ka viņa dzīves laikā nevarēs uzvilkt visas tās kurpes, kuras jau viņai ir mājās.

Sieviete uz Tao sākusi kliegt, ka viņš ir sīkumains un sabojās Ziemassvētkus. Saruna notikusi ļoti augstā tonī. Tad Tao nolicis visus iepirkuma maisiņus zemē un nolecis no lielveikala septītā stāva balkona, saplēšot Ziemassvētku rotājumus, kas viņam gadījās ceļā, nokrītot uz grīdas šokēto veikala apmeklētāju priekšā.

Ātrās palīdzības mediķi konstatējuši Tao nāvi.

Veikala pārstāvis teicis, ka Ziemassvētku laiks ir stresa pilns daudziem cilvēkiem..

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu