Zelta zīds un dzintars «Stendera» kosmētikas jaunumos

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

«Stenders» piedāvā divus jaunus kosmētikas līdzekļus.

«Stenders» turpina Zelta līnijas attīstību, papildinot to ar jaunu, ekskluzīvu produktu – 24 karātu zelta zīdu sejas un dekoltē zonai. Jaunā produkta vērtīgākās sastāvdaļas ir 24 karātu koloidālais zelts, kas piešķir ādai mirdzumu un zīdainu sajūtu, kā arī antioksidantiem bagātais granātābolu ekstrakts ar A un E vitamīniem, kas uzlabo ādas toni.

Produkta izsmalcinātais aromāts radīts sadarbībā ar Šveices uzņēmumu Givaudan. «Zelta līniju esam radījuši kā elegantu un izsmalcinātu dārgumu dzīves baudītājiem. Mūsu klienti jau novērtējuši šīs kosmētikas produktu līnijas esošos produktus, tādēļ radījām Zelta līnijas papildinājumu – 24 karātu zelta zīdu. Jaunais produkts piešķir mirdzumu sejai un dekoltē zonai un ir īstens estētisks baudījums ikvienai izsmalcinātai sievietei», stāsta «Stenders» vadītājs Jānis Bērziņš.

«Stenders» laboratorijas vadītājs Aleksandrs Gurkovskis: ««Stenders» Zelta līnijas produktos izmanto 24 karātu koloidālo zeltu. Tas ir sasmalcināts mazās daļiņās, līdz pārvēršanas šķidrumā. Pateicoties tieši šķidrajai konsistencei, zelts var nokļūt līdz ādas dziļākajiem slāņiem, uzlabojot ādas elastību. Jaunais produkts ir bagātināts ar jojobas eļļu un vērtīgo granātābolu ekstraktu, kas ādu padara zīdaini gludu.»

Jaunais produkts 24 karātu zelta zīds «Stenders» mazumtirdzniecības veikalos Latvijā būs pieejams novembrī. Viena produkta cena mazumtirdzniecībā 12.90 LVL / 18.36 EUR.

«Stenders» turpina arī attīstīt pirms gada prezentēto Dzintara līniju, papildinot to ar jaunu produktu vannas rituāliem – vannas sāli ar Baltijas dzintaru. Sastāvā ir Ziemeļjūras sāls kristāli, Dzintara pūderis, egļu skuju ēteriskā eļļa un mirres sveķi, kuriem piemīt spēcīga antibakteriāla iedarbība.

Dzintara vannas sāls «Stenders» mazumtirdzniecības veikalos Latvijā būs pieejams novembrī. Viena produkta cena mazumtirdzniecībā 7.00 LVL / 9.96 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu