Vēlies skaistas krūtis? Neslinko!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/carter3636/

Tu vari iegūt stingrākas un skaistākas krūtis, veltot šim mērķim apmēram 15 minūtes 2–3 reizes nedēļā. Uzreiz gan jāpiebilst, ka ar vingrojumiem un kosmētikas līdzekļiem krūšu agrāko formu neiegūsit, taču uzlabosiet gan. Pirmie rezultāti varētu būt redzami apmēram pēc 6 nedēļām.

Vienkāršā atspiešanās Nogulies uz vēdera, rokas turot plecu platumā, plaukstas uz grīdas un pirksti pavērsti uz priekšu. Saliec elkoņus tā, lai tie ir vērsti drīzāk uz priekšu, nevis aizmuguri. Pēdas turi ne vairāk kā dažus centimetrus viena no otras, un pirkstgaliem jābūt vērstiem prom no ķermeņa. Savelkot krūšu muskuļus un turot ceļus pie zemes, izstiep rokas, līdz elkoņi gandrīz, bet ne pavisam iztaisnojas. Veicot šo kustību, apzināti sasprindzini galvenokārt krūšu muskuļus. Nobeiguma pozīcijā pleciem jāatrodas tieši virs plaukstām. Atgriezies sākumpozīcijā un atkārto kustību, kamēr esi pabeigusi sēriju.

Vingrojums ar hantelēm Turot katrā rokā 1/2 kg smagu hanteli, nogulies uz grīdas. Saliec ceļus tā, lai pēdas balstītos pret grīdu un neļautu mugurai izliekties. Izstiep rokas taisni uz augšu, elkoņus atstājot nedaudz saliektus. Hantelēm jāatrodas virs krūšu vidusdaļas. Ar apļveida kustību stiep rokas uz āru un leju, līdz tu sajūti, ka krūšu muskuļi tiek pilnībā nostiepti. Savelkot krūšu muskuļus, atgriezies sākuma pozīcijā un atkārto šo kustību, līdz esi pabeigusi vingrojumu sēriju.

Rūpējies laikusLai gan kosmētisko līdzekļu reklāmas sola krūšu nemainīgo jaunavību, vēl nav atklāts līdzeklis, kas saglabātu krūšu tvirtumu. Ādas dabiskā novecošanās sākas jau apmēram 20–22 gadu vecumā. Lai krūtis būtu stingras un tvirtas svarīga ir profilakse. Sievietei ieteicams saglabāt normālu, nemainīgu ķermeņa masu, nēsāt ērtu apģērbu, nodarboties ar sportu. Krūšu tvirtumu palīdzēs saglabāt pat tik vienkārša lieta kā kontrastduša. Tā uzlabos asinsriti un ādas tvirtumu, un ļoti labi ietekmēs krūšu ādu. Dušā ieteicams izmantot pīlinga krēmu vai želeju, vai mazgājamo sūkli, kuram būtu abrazīvs efekts. Ar pīlingu tiek noņemtas ādas atmirušās šūnas un uzlabota asinsrite. Var ādu norīvēt ar ledus gabaliņiem vai sasaldētu zāļu tēju.

Pēc dušas lieto krēmu Pēc dušas vēlams krūšu ādu pabarot ar krēmu. Krēmu sastāvā ir aktīvās vielas, kas uzlabo krūšu ādas elastību un iedarbojas uz dziļākiem audu slāņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu