Nekad nav par vēlu - krūšu implanti 83 gados

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Marija Kolstada no Kalifornijas ir 83 gadus veca kundze, viņa strādā nekustamo īpašumu biznesā. Marijai ir 4 bērni, 13 mazbērni un 12 mazmazbērni.

Jūlijā Marija iztērēja 8000 dolāru, lai izdarītu ko tādu, kas pašai palīdzētu justies labāk un viņu iepriecinātu - viņai veica krūšu plastisko operāciju ar implantu ievietošanu. Marija jau 10 gadus ir atraitne, bet plastisko operāciju veica tāpēc, lai pati būtu apmierināta ar savu izskatu. Par operāciju viņa saka - tas ir vajadzīgs man pašai, lai man būtu patīkami skatīties spogulī.

Marijas ārsts teicis, ka viņam ir bijusi paciente, kurai bijis vairāk gadu nekā Marijai.

«Es nedomāju, ka šāda operācija ir kas īpašs. Es tikai gribu, lai mani bērni lepotos ar to, kā es izskatos», saka Marija.

Marija nezina, cik ilgi dzīvos, bet savu dzīvi grib nodzīvot tā, lai justos labi. Viņas mamma mirusi 94 gadu vecumā.

Amerikas plastiskās ķirurģijas ārsti saka, ka apmēram 8 % no plastisko operāciju veicējiem ir vecumā virs 65 gadiem. Cilvēki, kuri vēlas veikt operācijas, negrib izskatīties kā aktieri vai modeles. Viņi grib labi izskatīties, nekautrēties izģērbties peldkostīmā un nēsāt svārkus. Ārsti arī nevar viņus pārvērst par 20 gadniekiem.

Ārsti saka, ka cilvēce noveco. Tagadējiem 70 gadniekiem ir kādreizējo 50 gadnieku dzīves stils. Protams, jaunības kultam ir liela nozīme tajā, ka cilvēki izmanto plastisko ķirurgu pakalpojumus, raksta abcnews.go.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu