Romantikas triumfs arī rudens modes aktualitāte numur viens

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kushi

membershop.lv

«Šī sezona ļauj atkal triumfēt nevis atklātai seksualitātei, bet īstai, valdzinošai sievišķībai,» teic stiliste Evita Ormane. «Dizaineri atgādina, ka nereti daudz skaistāks un vilinošāks ir līdz galam nepateiktais un neatklātais.»

Tā vien izskatās, ka vasaras plandošās, šifona maxi vai mini kleitas nu jau droši var ielikt skapja dziļumā, bet garderobes priekšplānā izvirzīt ādai tīkamos trikotāžas džemperus. Viena no aktuālākajām šī rudens/ziemas tendencēm – topi ar šaurām piedurknēm, bet plandošu augšdaļu. Nēsājot šāda stila topus pilnīgi noteikti izcelsi sevī sievišķīgo eleganci un labā ziņa – krūtis padarīsi vizuāli lielākas, bet vidukli – šmaugāku. Tas ir tāds vizuālais triks, ko patīkami izspēlē šāda tipa topi, teic stiliste. Turklāt vēl viena šo topu priekšrocība – tos var lieliski nēsāt kā pie svārkiem, tā biksēm. Tos būs ērti kombinēt ar jau esošo garderobes klāstu, kas arī nav mazsvarīgi, vai ne?

Atliek vien no rīta izvēlēties, kādu tēlu vēlies radīt, un pucēties. Atceries – arī rudens/ziemas sezonā īpaši dominē romantiskais apģērbu stils, tādēļ džemperi ar mežģīnēm, koķetiem zīmējumiem, dzīvnieku rakstiem vai košām apdrukām būs tieši laikā.

Iespējams, daudziem par pārsteigumu būs šī rudens/ziemas sezonas garderobes par must have atzītais pirkums. Tā kā modē pēc ilga pārtraukuma atgriežas apģērbi ar spīdīgām detaļām, tad vismaz vienu šādu apģērbu vērts ieviest arī savā garderobē. Tas pelēkajai rudens/ziemas ikdienai piešķirs pavisam citu emociju lidojumu.

membershop.lv

membershop.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu