8 TOP lietas, kas palīdzēs tev izskatīties skaistai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Katra sieviete pēc ziemas vēlas starot. Protams, arī vīrieši labprāt sev blakus vēlas redzēt sakoptu un patīkamu sievu vai draudzeni. TOP lietas, kas palīdzētu uzlabot katras sievietes skaistumu.

Mēs tērējam daudz laika, domājot par to, ko liekam organismā, ka ir viegli nepamanīt to, kas notiek ārpusē. Jūsu matiem un ādai arī ir nepieciešamas rūpes. No ikdienas tīrīšanas un mitrināšanas līdzekļiem, līdz kolagēnu stimulatoriem, skrubjiem un spīdumu pastiprinošiem šampūniem – Herbalife ķermeņa kopšanas sortimentā ir viss nepieciešamais, lai jūsu ķermenis skaisti izskatītos. Tie ir produkti, kas balstīti uz alvejas nomierinošām īpašībām un piemēroti visai ģimenei.

Matu stiprināšanai un atjaunošanai

Ikdienas šampūns ar atsvaidzinošu augu smaržu, palīdz darboties pret stresu, kam jūsu mati pakļauti katru dienu. Šampūns un kondicionieris saglabā mitrumu, padarot tos pakļāvīgus. Kviešu proteīni aizsargā, atjauno un stiprina matus, saudzē matu krāsu, bet nesatur parabēnus un sulfātus.

Ķermeņa kopšanai

Tāpat kā mēs rūpējamies par saviem matiem, mums jāatceras rūpēties arī par savu seju un ķermeni. Ķermeni ietekmē vides faktori un ikdienas stress, tāpēc svarīgi, lai āda būtu attīrīta un mitrināta katru dienu. Arī ķermeņa kopšanas produkti ir izgatavoti bez parabēniem un sulfātiem, kas noārda ādas dabisko eļļas slāni. Gēls un losjons ātri uzsūcas un nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu.

Ar divpakāpju ķermeņa kopšanas komplektu, jūs iegūsiet maigu un tonizētu ādu. Abrazīvs ķermeņa krēms attīrīs ādu, veicinās dabisko ādas lobīšanos, vienlaikus mīkstinās un padarīs to gludu. Pēc tam siluetu veidojošs krēms kopā ar augļu un augu skābēm palīdzēs uzlabot ādas struktūru un tonusu, padarot to elastīgu un piešķirot starojumu.

Sejas kopšanai-jaunākai ādai

Sejas ādu barot un aizsargāt palīdz NouriFusion produkti, kuru sastāvā ir augu izcelsmes sastāvdaļas, kā arī A, C un E vitamīni. A vitamīns sekmē ādas šūnu atjaunošanos un palīdz novērst priekšlaicīgas novecošanas pazīmes, C vitamīns – palīdz veicināt kolagēna ražošanu, E vitamīns – palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem un veicina hidrāciju. Nevajag aizmirst, ka āda zem acīm ir ļoti plāna un tajā gandrīz nemaz nav tauku dziedzeru. Tā ir viena no pirmajām zonām, kur ir pamanāmas novecošanās pazīmes. Acu krēms un gēls uzlabo elastību un mazina sīko krunciņu veidošanos. Krunciņas izraisošie UV stari var piekļūt ādai pat mākoņainās dienās. Izmantojot šos mitrinātājus ar SPF sastāvā, palīdzēsiet aizsargāt ādu.

Lai sejas āda, lūpas un dekoltē zona paildzinātu vai iegūtu jaunavīgu izskatu, jālieto SkinActivator līnijas kopšanas līdzekļi, kas ātri uzsūcas un rada zīdaini maigas un gludas ādas sajūtu. Krēmi ir izstrādāti ar palēninātas iedarbības glikozamīna kompleksu. Šī formula, kas papildināta ar SPF 15, palīdz aizsargāt pret pāragras ādas novecošanas pazīmēm.

Šie visi ir produkti jūsu labai pašsajūtai un jauneklīgam izskatam!

Vēl jāpiebilst, ka Herbalife ķermeņa kopšanas līdzekļi nav testēta uz dzīvniekiem. Tie ir iegūti jaunāko tehnoloģiju ceļā un pārbaudīti uz alerģiskām reakcijām.

www.herbalife.lv

Sandra Adomaite, neatkarīgā konsultante Telefons 29617371 E-pasts: sandra.adomaite@inbox.lv

* Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu