Foto: «Miss Top of the World 2013» Rīgā uzvar Miss Uganda

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 7. decembrī, «Crystal Club» noslēdzās skaistumkonkurss «Miss Top of the World 2013».

«Miss Top of the World 2013» TOP 6

Miss Top of the World 2013 Winner – Miss Uganda UK

Miss Top of the World 2013 Audience Choice – Miss Ukraine

1st Runner Up – Miss Iran

2nd Runner Up – Miss Azerbaijan

3rd Runner Up – Miss Miss Russian Federation

4th Runner Up – Miss Baltics

Vakara gaitā uz skatuves kāpa dalībnieces no piecpadsmit pasaules valstīm. Par muzikālo noformējumu rūpējās mūziķi no Latvijas - Paula Dukure, grupa «PeR», Diāna Pīrāgs, Crystal, Katy Tindemark, Anita Intaite, Sandija, Laura Raila, Diana Moon, Samanta Tīna, Liene Candy, saksofonu kvartets n[ex]t move, kā arī ielu vingrotāji no - Team Limitless. Šovu vadīja Elli U un Markus Riva.

Latvijā ieradās arī titulu «Mrs. Universe 2011» un «Miss Europe 2013» īpašniece Marija Jerošenko no Krievijas, «Mrs. Top of the World 2013» Aļona Šuba no Ukrainas, kā arī „ Mrs. Top of the World 2013» skatītāju simpātija un «Mrs. Globe 2013» fināliste, kā arī «Miss Top of the World 2013» TV dienasgrāmatu vadītāja Kristena Viardon (Kristen Weardon) no ASV.

«Apollo» jau rakstīja, ka aģentūras «Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele ir satraukusies par Latvijā notiekošajiem skaistumkonkursiem, jo tiem nav oficiāla statusa, bieži par pieteikšanos skaistumkonkursā jāmaksā pat 200 lati. Skaistumkonkursa organizētāji šādu naudu ņem pat no vidusskolēniem. Satraukta ir ne tikai Inta Fogele, bet arī skaistumkonkursu organizētāji pasaulē. Fogele jau saņēmusi satrauktus zvanus no Vācijas kolēģiem, kuri ir nesapratnē par Latvijā šobrīd notiekošo konkursu «Miss Top of the World 2013».

«Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele uzsver, ka viņas aģentūra ir vienīgā oficiālā organizācija Latvijā, kura var organizēt skaistumkonkursu «Miss and Mister Latvia».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu