Smaržas un personība; signāli, ko raida smaržu aromāti

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jenn Durfey, CC BY-SA 2.0

Pirmssvētku laikā, kad aktuāla dāvanu gādāšana mīļajiem, aicinām uz starptautiskas smaržu ekspertes lekciju, kurā tiks atklāts noslēpums par dažādu aromātu nozīmi un to raidītajiem signāliem. Pasākums notiks ceturtdien, 12.decembrī plkst. 18.00 tirdzniecības centrā «Spice». Lai uzskatāmi demonstrētu smaržu un personību saderību, pasākuma ietvaros tiks noteiktas Latvijas slavenības, kurām vislabāk piestāv vieni no pēdējiem smaržu pasaules jaunumiem – jaunie «Gucci» sieviešu un vīriešu aromāti.

Ar skaistuma ekspertu un dažādu Latvijas slavenību klātbūtni, tiks noskaidrots, kura no Latvijas slavenībām visciešāk asociējas ar katru no aromātiem. Latvijā populārās dāmas un kungus – pretendentus, atlasījuši skaistuma eksperti, bet gala lēmums, kura sieviete un kurš vīrietis vislabāk raksturo aromātu būtību, tiks pieņemts tieši ar klātesošo mediju un citu pasākuma viesu balsojumu.

Skaistuma eksperti, kas palīdzējuši atlasīt jaunajiem aromātiem vislabāk piestāvošās slavenības ir Aļona Bauska, Latvijas modes zīmola «QooQoo» dizainere, Elīna Dobele, apavu dizainere un «ZoFA» ateljē īpašniece, Jeļena Vlasova, «L'Officiel Latvija» galvenā redaktore, Māra Baltmane-Rimicāne, žurnāla «Pastaiga» skaistuma redaktore un bloga par kosmētiku un parfimēriju «insiders.lv» autore, frizieris Pērs.

Smaržu prezentācijas pasākumā piedalīsies gan eksperti, gan viņu atlasītās slavenības, kā, piemēram, uzņēmēja un mentore, «Miss Universe 2008» Marika Ģederte, aktieris Andris Bulis un citi Latvijā populāri cilvēki. Pasākuma vadītājas lomā iejutīsies žurnāliste un producente, Karaliskā improvizācijas teātra aktrise Grēta Gorjučko.

Starptautiska smaržu eksperte lekcijā atklās dažādu aromātu nozīmi un raidītos signālus

«Smaržas ikdienā lieto teju ikviens cilvēks, bet cik no mums aizdomājas par dziļāku jēgu un nozīmi, signāliem, kurus raidām apkārtējiem, izvēloties to vai citu aromātu? Smaržas ir arī viena no iecienītām Ziemassvēktu dāvanām, ko pasniegt mīļajiem. Tādēļ esmu priecīga, ka pirmssvētku laikā tieši tirdzniecības centrā «Spice» viesosies starptautiska smaržu eksperte, kas liks aizdomāties par to, ko pasakām saviem mīļajiem, dāvinot kādu konkrētu aromātu,» stāsta tirzdniecības centra «Spice» direktore Iveta Lāce.

Pasākumu atklās starptautiska smaržu eksperte Helēna Merila (tulk. - Helen Merila), ļaujot klātesošajiem uzzināt par pasaulē slavenu cilvēku biežāk lietotajām smaržām un dažādo smaržu aromātu izcelsmi, skaidrojot smaržu saderību ar cilvēka personību un vizuālo tēlu, kā arī sniedzot ieskatu tajā, kādus signālus par sevi nododam apkārtējiem, izvēloties katru no smaržu notīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu