Jau drīzumā - EXPO BEAUTY 2013

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien katram no mums pieejams praktiski viss, lai būtu skaists, vesels un ilgi dzīvotu.

Pilnīgi brīvi ir pieejama gandrīz jebkāda informācija un nav nekāda produktu vai pakalpojumu deficīta. Jēdzieni skaistums un veselība, mūsdienu pasaulē, katram cilvēkam ieguvuši pavisam atšķirīgu nozīmi. Jēdziens ideāla apkārtējā pasaule šodien ir sinonīms jēdzieniem panākumi un labklājība.

Skaistuma industrija attīstās fantastiskā ātrumā, tirgū regulāri parādās jaunas idejas, izstrādājumi un tehnoloģijas. Ar katru dienu pieaug pieprasījums pēc beauty industrijas un Latvija šajā skrējienā, starp visām trīs Baltijas valstīm, ieņem līderpozīcijas. Tieši Latvija, rīkojot ikgadējās izstādes, izpilda galvenā health&beauty rupora lomu. Izstādes laikā zem viena jumta būs apkopoti visi šīs nozares jauninājumi. Tas radīs iespēju tos visus izpētīt un testēt, saņemt kvalificētu speciālistu konsultācijas, padarīt savu izvēli apdomātu, apmainīties ar pieredzi un parādīt arī sevi šai pasaulei.

Kas? Kur? Kad?

Jau drīzumā, no 12 līdz 14 aprīlim savas durvis vērs pati svarīgākā ikgadējā skaistumkopšanas un veselības izstāde Expo Beauty 2013.

Šogad, pēc vairāku gadu pārtraukuma, izstāde atgriežas Skonto zālē. Lielāka platība nozīmē lielākas iespējas arī izstādes dalībniekiem. Tā būs unikāla iespēja demonstrēt visus savus jaunumus izstādes apmeklētājiem un partneriem. Vairāk kā 100 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Polijas piedalīsies šajā izstādē ar jauniem inovatīviem līdzekļiem sejas ādai, ķermenim un matiem, nagiem. Noteikti neiztiks arī bez dekoratīvās kosmētikas, profesionālajiem instrumentiem, manikīra un pedikīra, ārstnieciskajiem un profilaktiskajiem līdzekļiem. Būs skaistumkopšanas salonu, solāriju un spa centru aprīkojums, kā arī daudz, daudz, kas cits. Izstādes ekspozīcija būs orientēta uz skaistuma industriju: frizieriem, kosmetologiem un vizāžistiem, manikīra un pedikīra meistariem, plastisko ķirurģiju un aparātu kosmetoloģiju.

Speciālistu uzmanībai tiks piedāvāta plaša spektra aparatūra salonu, kosmetoloģisko kabinetu aprīkošanai, plašs instrumentu un profesionālo aksesuāru spektrs. Piedalīsies salonu biznesa speciālistu sagatavotāji, tai skaitā profesionālās mācību iestādes. Šajās trīs dienās izstāde kļūs par darījumu, pieredzes apmaiņas, kontaktu dibināšanas un vienkāršas kontaktēšanās vietu cilvēkiem, kas savu profesionālo dzīvi saistījuši ar tik dažādajām skaistumkopšanas un veselības pasaulēm.

Savukārt apmeklētāji varēs iepazīties ar pavasara-vasaras meikapa, manikīra un frizūru tendencēm. Būs iespēja saņemt speciālistu konsultāciju, pamēģināt procedūras, konsultēties ar stilistiem, izveidot jaunu frizūru un izvēlēties «savu» meikapu.

Konkursi, semināri, skates un ... kaujas!

Profesionāļus un apmeklētājus gaida vesela virkne nozīmīgu konkursu.

Ikgadējais Baltijas SPA Čempionāts

Izstādes Expo Beauty 2013 ietvaros notiks arī ikgadējais Baltijas SPA Čempionāts, ko ar nepacietību gaida visi SPA industrijas profesionāļi. Čempionāta organizatori - Latvijas SPA&WELLNESS Federācija un Masāžu Tehnoloģiju skola SPA SHOOL.

Uzvarētāji saņems vērtīgas dāvanas un balvas. Skatītāji nobalsos par speciālistu, kurš saņems speciālo balvu - skatītāju simpātija. Savukārt 1.vietas ieguvējs saņems galveno balvu - 500 EUR.

Atklātais Baltijas vizāžistu konkurss

12.aprīlī, piektdienā, izstādes viesus gaida zīmīgs pasākums, kuru nu jau droši var saukt par tradīciju - Atklātais Baltijas vizāžistu konkurss.

Profesionāļi sacentīsies divās nominācijās: «Patchwork » - podiuma make-up un «Dalī motīvos» - fantāzijas make-up ar body art elementiem. Tas tiešām iespaidīgs skats, kad meistari no visām Baltijas valstīm, jūsu acu priekšā, no saviem modeļiem, veido jaunus fantastiskus tēlus.

Ekstravagantā līgava

Unikāls un elpu aizraujošs pasākums, ko 14.aprīlī piedāvā dizaineri sadarbībā ar Baltijas Imidža Speciālistu Asociāciju.

Droši vien katrai sievietei kādreiz ir ienākusi prātā nerātna doma, balto līgavas kleitu nomainīt uz kaut ko drosmīgāku, spilgtāku un emocionālāku, aizgūtu no citām valstīm un kultūrām. Āfrika, Āzija, Austrumi...katrs kontinents, katra valsts apbur mūs ar savām tradīcijām. Tikai izstādes laikā būs iespēja uz vienas skatuves ieraudzīt dažādu valstu tēlus. «Ekstravagantā līgava» - tā ir ģeogrāfiskā dizaina nodarbība....

Zelta Pinums – konkurss frizieriem, vizāžistiem un stilistiem

13.aprīlī Klērs Studija organizētajā konkursā skatītāji varēs ne tikai vērot, bet arī mācīties šodien tik modrno «bizīšu pīšanu».

Konkurss «Masu mediju PĀRVĒRTĪBAS»

No pirmā acu skatiena tik banālais konkurss kļūs par īstu kaujas lauku 6 frizieru un vizāžistu komandām. Komandu uzdevums - pārvērst Mediju pārstāvi, nodemonstrēt māksliniecisku un lakonisku NEW LOOK stilu «Elegantais».

Krāsošana (maksimums divos toņos), griezums, ieveidošana meikaps.

Konkursantus vērtēs žurnālu, portālu, sleju, modes un stila rubriku redaktori, žurnālisti un stilisti.

Konkursa organizētāji:

Portāls par skaistumkopšanu un veselību www.3ade.lv

Meikapa un imidža skola ATELIER&Bogomolov Image School

Skola - studija Create in Riga

Izstāžu kompānija EXPO BEAUTY

Konkurss «Paaudžu kauja»

Vēl viena www.3ade.lv provokācija

Šoreiz dalībnieki tiks izvēlēti atbilstoši vecuma kritērijiem. Dažādi vecumi - dažāda skola. Aukstais karš - nav joka lieta. Kas uzvarēs, jaunība un kreativitāte vai pieredze un pārliecība?

Uzvarēs tas, kurš vislabāk, atbilstoši noteiktajiem vērtēšanas kritērijiem, veiks matu krāsošanu un griezumu bob-kare. Žūrijā būs žurnālu, portālu, sleju, modes un stila rubriku redaktori, žurnālisti un stilisti.

CIDESCO semināri

Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācija CIDESCO sagatavojusi aktuālas tēmas profesionāļiem, kuras būs iespējams noklausīties tieši izstādes laikā 14.aprīlī:

  • «Atache» (Spānija) profesionālās kosmētikas prezentācija. Lektore- Ilze Lieģe
  • Jaunas iespējas ādas kvalitatīvas reģenerācijas veicināšanā (kā nodrošināt ādas šūnām optimālu mikrovidi). Lektors-dr.Uldis Veits.
  • 3. IWOSTIN- dermokosmētika uz termālā ūdens bāzes. EMOLIUM- sausai,atopiskai ādai. Lektore- Diāna Pabrika

    Šķiet, ka garlaikoties nevienam nevajadzēs. Un tas ir labi, jo ne jau garlaikoties mēs jūs aicinām! Apsolām, ka pēc izstādes būsiet ieguvuši gan jaunus iespaidus, gan patīkamas emocijas, gan arī vērtīgas zināšanas!

    Ar nepacietību gaidām jūs Skonto hallē no 12 līdz 14 aprīlim. Adrese: E.Melngaiļa iela 1a, Rīga, Latvija!

    Izstādes darba laiks:

    Piektdiena, 12.04.2013: 11.00 – 20.00

    Sestdiena, 13.04.2013: 11.00 - 19.00

    Svētdiena, 14.04.2013: 11.00 – 18.00

    Ieejas biļešu cenas:

    Pieaugušajiem: 3,00 LVL

    Skolēniem un studentiem (uzrādot apliecību): 2,00 LVL

    Pensionāriem (uzrādot apliecību): 2,00 LVL

    Bērniem līdz 7 gadu vecumam: bez maksas

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu