Decembra Mēness kalendārs skaistumam un veselībai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

3ade.lv.

Pareizās fiziskās aktivitātes jums palīdzēs nostiprināt muskulatūru, kļūt slaidākai un jaunākai.

Pirmajā decembra pusē pieaug intelektuālais potenciāls. Savukārt otrajā mēness daļā cilvēku aktivitāte samazināsies. Pēc 21. decembra sāksies nebūt ne harmoniskākais fiziskā un emocionālā stāvokļa periods. Saņemieties – gaida beigas ir grūtas arī dabai. Uzturiet savu iekšējo siltumu kā tiešajā, tā apgrieztajā nozīmē.

1.decembris – labvēlīga diena lielajai tīrīšanai, pirts apmeklējumam un organisma attīrīšanai. Pirmās Adventes diena.

2.decembris – iesāciet dienu ar vieglu maltīti, piekopjot visas dienas laikā pareizos uztura principus. No 21.29 aizsākam badēšanos uz ūdens. Mēness pēdējā diena ir nelabvēlīga jebkurām veselības procedūrām, īpaši operatīvajai iejaukšanās.

3.decembris – Jaunmēness no 02.22. Pat ja esat agri piecēlušies, atturieties no brokastīm līdz 07.34, lietojot vienīgi ūdeni un zaļo tēju. Vislabāk šo dienu pavadīt mierīgā gaisotnē mājās.

4.decembris – Ir laiks doties uz skaistuma salonu. Centieties šajā dienā būt piekāpīgāka, neiesaistieties konfliktos.

Sargājiet kaklu – decembra visneaizsargātāko orgānu. Parādoties pirmajiem angīnas simptomiem – sāciet ārstēšanos un noteikti pievērsiet uzmanību saaukstēšanās profilaksei.

Tuvāko 2 nedēļu laikā Mēness augs, tāpēc ķirurģiskā iejaukšanās ir pieļaujama vienīgi kā bezizejas variants.

Turpretī griezt matus – drīkst! Tie augs ļoti labi!

5.decembris – turpinām skaistuma dienas. Nebaidieties mainīt frizūru un matu krāsu.

6.decembris – organismu labvēlīgi ietekmēs ūdens un SPA procedūras. Apmeklējiet baseinu vai saunu.

7.decembris – Piemērota diena organisma attīrīšanai. Vislabāk, ja uzturā lietosiet tikai svaigus augļus un dārzeņus.

Fiziska slodze labvēlīgi ietekmēs organismu, palīdzēs atbrīvoties no stresiem, nomierinās nervu sistēmu.

8.decembris – šajā dienā neiesakām lietot alkoholu. Šodien nedrīkst pārslogot organismu, piemēram, veikt dziļo pīlingu, «skaistuma injekcijas», durt ausīs caurumiņus, eksperementēt ar jaunajiem kosmētiskajiem līdzekļiem. Šodien pastāv alerģisko reakciju un saindēšanās risks. Piesardzīgi izvērtējiet visu, ko ēdat. 2. Adventes diena.

9.decembris – vislabākais laiks pirts vai saunas apmeklējumam. No 11.30 līdz 22.56 uzturā jābūt tikai ūdenim, zaļajai tējai un svaigi spiestai sulai proporcijās 50 uz 50 ar ūdeni. Nav ieteicams lietot alkoholu pat niecīgās devās.

10.decembris – šajā dienā aktivitāte palielinās, tāpēc pastāv paaugstināts pārpules, stresu un traumu risks.

Nepārpūliet savu redzi, daudz lasot vai ilgstoši darbojoties pie datora. Ja jūsu darbs tiešā veidā ir saistīts ar datoru, mēģiniet periodiski atpūsties, katru stundu paņemot pārtraukumu uz 10 minūtēm.

11.decembris – Par labu nāks vingrinājumi redzes uzlabošanai, kā arī sejas vingrinājumi.

12.decembris – Šajā dienā nāks par labu jebkuras saudzējošās procedūras sejas ādai, to skaitā barojošās maskas un liftinga masāža.

13.decembris – Centieties nepaaugstināt balsi – nepārpūliet saites.

Sargājiet sevi no saaukstēšanās riska, silti ģerbjoties, turoties tālāk no caurvējiem, nedzeriet aukstus dzērienus. Atcerieties, ka ziemā sasildamies.

14.decembris – saglabājiet mēru ēdienreizēš. Šodien nav pieļaujamas galējības – badoties un pārēsties. Nav ieteicams aizrauties ar saldumiem. Augoša mēness laikā ir risks uzņemt liekos kilogramus.

15.decembris – Atturieties no alkohola lietošanas, vislabāk dodieties ilgstošā pastaigā. 3. Adventes diena.

16. decembris – Nepārslogojiet rokas un plecus. Pat manikīrs šodien var būt traumatisks.

17. decembris – Pilnmēness no 11.28. Savukārt no 04.52 -18.52 atturēsimies no ēdiena, lietojot uzturā vienīgi ūdeni, zaļo tēju un svaigi spiestas dārzeņu sulas.

Pilnmēness laikā ir nevēlamas jebkādas operācijas. Šī diena jāpavada mierīgā un relaksējošā vidē.

18 un 19. decembris – dienas kā radītas pirts apmeklējumiem. Atsakieties no sātīga un trekna ēdiena.

20. decembris – Šodien neiesakām sauļoties. Īpaši ieteicams olbaltumvielām bagāts uzturs, tāpēc savā šīsdienas ēdienkartē iekļaujiet gaļas un zivs produktus, sieru, biezpienu un pupas.

21. decembris – Droši dodieties pie friziera. Jaunā matu krāsa jūs patīkami pārsteigs.

22. decembris – 4. Adventes diena. Šodien neiesakām lietot alkoholu un sauļoties. Savukārt friziera apmeklējums dāvās pozitīvas emocijas.

Šodien jāaizmirst par problēmām, pilnībā jāatslabinās un jānovērš uzmanība no liekām domām.

23. decembris – Neēdiet aizdomīgus un eksotiskus produktus, jo pastāv saindēšanās risks.

24. decembris – Katoļu Ziemassvētki. Šodien rekomendējam veikt dažādas matu kopšanas procedūras. Mati lieliski pakļausies griešanai, taisnošanai un krāsošanai.

25. decembrisno 09.33 līdz 21.59 nāksies atturēties no ēdiena, aprobežojoties ar ūdeni un zaļo tēju.

26. decembris – Ēdienam jābūt vieglam.

27. decembris – Labvēlīga diena zobu ārstēšanai. Īpaši aktuālas ir nopietnas kosmētiskās procedūras. Tomēr vai ir vērts tās iziet īsi pirms pašiem svētkiem – jūsu izvēle.

28. decembris – Neapmeklējiet ļaužu pārpildītas vietas. Citādi pastāv saaukstēšanās risks.

29, 30. decembris – Šodien nav ieteicams visu dienu pavadīt kājās, pat ja vēl neesat paguvuši sagādāt dāvanas... Dariet visu saplānoti un mierīgā garā. Pavadiet šo dienu līdzās mājiniekiem.

31. decembris – Jaungada svētku galdā jābūt produktiem, kas bagāti ar olbaltumvielām, piemēram, gaļai, zivīm, pupām. Centieties pagatavot pēc iespējas veselīgākus ēdienus ar lielu zaļumu un svaigu dārzeņu daudzumu, ceptu vai grilētu gaļa bez eļļas un mazāk ierastos salātus ar majonēzi.

Aizsteidzoties uz priekšu... 1. janvāris – Jaunmēness no 13.14. 08.11 – 18.16, tātad ir laiks organisma attīrīšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu