«Stenders» produktu sortimentā ievieš ceļojuma komplektus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Domājot par klientu ērtībām un vajadzībām, STENDERS attīstījis jaunu iepakojuma segmentu produktiem ceļojumiem piemērotā izmērā (75ml). Sortimentā pieejami 10 ceļojuma izmēra produkti, lai arī atrodoties citās valstīs klienti varētu turpināt lietot savus iecienītos produktus, rūpējoties par savu ādu un matiem, portālam «Apollo» pastāstīja Baiba Cipa - Ziemele.

Ceļojuma komplekti veidoti ar domu par klientu vēlmēm un ērtību, lai varētu pārliecināties par produktu piemērotību sev, lai būtu ērti paņemt līdzi ceļojumā vai uz sporta nodarbībām. «Lai, baudot brīvdienas, klienti var rūpēties par savu ādu un matiem ar STENDERS produktiem, ir pieejami 10 ceļojuma izmēra produkti - 4 veidu dušas želejas, tai skaitā vīriešu šampūns un dušas želeja, 2 veidu ķermeņa eļļas un 2 veidu šampūni un kondicionieri,» stāsta uzņēmuma STENDERS vadītājs Jānis Bērziņš. Veikalos netiks pārdoti jau sakomplektēti produkti, klients pats var veidot savu ceļojuma komplektu pēc vēlmēm un vajadzībām.

Izvēlēto produktu komplektu var ievietot STENDERS dizaina somiņā, kur tos būs droši un ērti pārvadāt rokas bagāžā ceļojot, vai paņemt līdzi somā, dodoties ikdienas gaitās. Visi ceļojuma produkti un arī somiņa ir radīta atbilstoši lidostu nosacījumiem.

Nākotnē produktu klāstu plānots papildināt, piedāvājot mazākos iepakojumos arī citus pieprasītākos STENDERS produktus.

Jaunos, ceļojumam piemērotos produktu komplektus, kā arī citus STENDERS produktus var iegādāties ne tikai Latvijā, bet vēl 22 pasaules valstī - Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Austrijā, Vācijā, Šveicē, Krievijā, Baltkrievijā, Gruzijā, Kazahstānā, Kirgiztānā, Armēnijā, Ukrainā, Horvātijā, Slovēnijā, Ungārijā, Polijā, Japānā, Ķīnā, Sauda Arābijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu