Foto: Traki raibie «Coachella» festivāla apmeklētāju tērpi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Brīvdabas festivāli patiešām ir vieta, kur iespējams doties vistrakākajos tērpus un izskatīties pēc iespējas stilīgāk. Interesantu formu saulesbrilles, šortiņi savienojumā ar peldkostīmiem, brīva piegriezuma kleitas un jaciņas, kā arī traks grims!

Piedāvājam aplūkot, kādos tērpos apmeklētāji un pasaules slavenības ieradās uz «Coachella» mūzikas un mākslas festivālu Kalifornijā, kas šogad norisinās 14. -16. aprīlī un 21. - 23. aprīlī.

ASV mūzikas un mākslas pavasara festivāla «Coachella Valley Music and Arts Festival» norises vieta tradicionāli ir Kalifornijas štata Indio pilsētā polo klubā «Empire Polo Field».

Festivāls notiek kopš 1999.gada un ir kļuvis par vienu no apmeklētākajiem un pelnošākajiem mākslas un mūzikas festivāliem Amerikā, kuru apmeklē ne tikai tūkstošiem mūzikas un mākslas mīļotāju, bet arī slavenības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu