«Lielā Kristapa» elegantās kleitas un aksesuāri

Egoiste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA, Agnese Zeltiņa

Pasniegta ikgadējais latviešu Oskars jeb nacionālā filmu festivāla «Lielais Kristaps» apbalvojumi. Apbalvošanas ceremonija pulcēja ne tikai aktierus un kino kirtiķus, bet arī daudzus viesus - aplūkosim elegantākos vakara tērpus vai stila knifiņus.

Dokumentālās filmas «Pasaka par tukšo telpu» režisore Krista Burāne bija tērpusies elegantā, rūtota auduma vakarkleitā.

Filmas «Melānijas hronika» kostīmu māksliniece Ieva Jurjāne un gaišā, tautiskā garā ieturētā kleita ar adītiem uzročiem, kas rotāti ar tautiskiem rakstiem.

Nacionālā Kino centra vadītāja, kinokritiķe Dita Rietuma bija tērpusies klasiska piegreizuma melnā kokteiļkleitā, bet koptēla odziņa bija rota ar kulonu spāres izskatā.

Aktrise Elīna Vaska burvīgajā Daces Bahmanes darinātajā kleitā.

Aktrise Rēzija Kalniņa šoreiz apbūra ar savām lokainajām matu cirtām, kaut arī viņas samta kleita ir ļoti eleganta un sievišķīga.

Kultūras ministre Dace Melbārde arī bija izvēlējusies tērpties melnās krāsa kokteiļkleitā, ko papildināja balta pērļu virtene. Tomēr koptēlam odziņa bija atlasa auduma svinīgais mētelītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu