Tērpu duelis: Keitas Midltones un Meganas Mārklas līdzīgie tērpi

Egoiste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Lai arī Kembridžas hercogiene Keita šobrīd tiek uzskatīta par vienu no stilīgākajām karaļnamu pārstāvēm, ārzemju bulvārpresē arvien vairāk sāk parādīties ziņas par prinča Harija iespējamo saderināšanos ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu. Arī viņa zina, kā ģērbties mūsdienīgi un eleganti!

Princis Harijs ar aktrisi Meganu Mārklu satiekas jau vairāk nekā vienu gadu. Ārvalstu bulvārpresē arvien vairāk parādās ziņas par to, ka princis, iespējams, bildinājis savu mīļoto sievieti, tomēr gaida īsto brīdi, kad to paziņot publiski.

Lai arī Keita Midltone līdz šim uzskatīta par britu karaļnama stilīgāko pārstāvi un viņas tērpu izvēlei seko līdzi karaliskās ģimenes fani no visas pasaules, arī aktrisei Meganai Mārklai ir sievišķīga gaumes izjūta.

Līdz šim Megana un Keita vairākkārt sabiedrībā devušās līdzīgos tērpos, kas nozīmē, ka abām sievietēm varētu būt līdzīgi uzskati par to, kas ir elegants un sievišķīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu