Slavenības defilē grandiozākajā kāzu šovā Latvijā

Egoiste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Nedēļas nogalē kāzu TOP medijs LĪGAVĀM aicināja uz šā rudens gaidītāko kāzu nozares pasākumu, kura laikā notika nozares profesionāļu lekcijas, kā arī kāzu kleitu un vakarkleitu izstāde un tirgošana un vērienīgākais LĪGAVĀM kāzu modes šovs! Tāpat prezentēts arī jaunais LĪGAVĀM grāmatžurnāla rudens/ziemas numurs – pilns iedvesmas un ideju.

Ikvienam apmeklētājam bija iespēja aplūkot Latvijas un ārvalstu TOP kāzu salonu un dizaineru kāzu kleitas un vakarkleitas. Vairāk nekā 100 kāzu tērpi grandiozā šovā, baudot māksliniecisku programmu, piedaloties dziedātājam no Lielbritānijas un sabiedrībā pazīstamām personām, kas prezentēja katru modes dizaineru.

Jau par tradīciju ir kļuvusi sabiedrībāatpazīstamām personu dalība kāzu modesšovā, prezentējot katru modes dizaineri. Šajā modes šovāpiedalījās Madara Palameika, Dagmāra Legante, Diāna Kubasova, Signe Valtere, Ieva Adamss, Janny May, Ieva Florence, Katrīna Puriņa, Alise Kolosova, Lelde Dreimane, Natālija Tumaševica, Dagmāra Legante, Antra Aizupe, Viktorija Jansone, Māra Sleja, Ērika Rudika, Renārs Zeltiņš,Aivis Ceriņš, Mārtiņš Počs, Mārtiņš Rozenbergs, Mārtiņš Līne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu