Bagātas un skaistas – piecas pelnošākās modeles pasaulē

Egoiste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Modes bizness nenoliedzami ir viena no skarbākajām jomām, kur valda ne tikai nežēlīgs skaistuma kults, bet arī sīva konkurence, jo vienmēr būs kāda jaunākā, skaistāka un veiksmīgāka. Tomēr skaistules, kuras sevi pierādījušas un «izsitušās» tik skarbajā modes pasaulē, var lepoties ar ienākumiem vairāku miljonu dolāru apmērā. Lūk, piecas 2017. gada turīgākās modeles, kuras ar savu izskatu pelna pasakainu bagātību.

Žizele Bundhena –30,5 miljoni dolāru

Lai arī brazīliešu skaistule paziņojusi, ka beigusi savu modeles karjeru, viņa ar darbu dažādās reklāmas kampaņās un uzņēmējdarbību nopelnījusi vairāk nekā 30,5 miljonus dolāru. Žizele ir apģērbu veikalu ķēdes H&M, franču modes nama «Chanel» un zīmola «Carolina Herrera» reklāmas seja. Viņai pieder apakšveļas un sandaļu līnijas. Turklāt viņas vārds jau vairāk nekā 10 gadus gozējas pelnošāko modeļu topā.

Adriana Lima – 10,5 miljoni dolāru

Pelnošāko modeļu topa augšgalā ierindojusies vēl kāda brazīliešu supermodele, kura ir viena no «Victoria’s Secret» tā dēvētajiem eņģeļiem. Kopš 2000. gada Adriana Lima ir kosmētikas zīmola «Maybelline», kā arī automašīnas «Kia» reklāmas «seja». Domas par modeles karjeru meitenei radās jau vidusskolā, kad viņa uzvarēja skolas rīkotajā skaistumkonkursā. Bet tad, kad 15 gadu vecumā ieguva pirmo vietu Ford rīkotajā «Pasaules supermodeļu» konkursā, nākotne bija izlemta – Adriana pārcēlās uz Ņujorku un parakstīja līgumu ar modeļu aģentūru «Elite», kas jaunajai sievietei nodrošināja spožu karjeru.

Kārlija Klosa – 10 miljoni dolāru

Amerikāņu modele un uzņēmēja Kārlija Klosa ar ieņēmumiem 10 miljonu dolāru apmērā ierindojusies pasaules bagātāko modeļu topa augstajā trešajā vietā. No 2011. līdz 2014. viņa bijusi «Victoria’s Secret» «eņģelis», kā arī atzīta par vienu no skaistākajām Amerikas modelēm. Modes biznesā Kārlija uzmirdzēja jau 13 gadu vecumā, bet «Vogue Paris» viņu atzinis par vienu no šā gadsimta 30 labākajām modelēm.

Kendela Dženere – 10 miljoni dolāru

Atzīta par vienu no šā brīža pasaules skaistākajām sievietēm, kuras sociālās vietnes «Instagram» sekotāju pulks ir krietni lielāks kā dažai labai aktrisei. Kendelu pasaule iepazina kā vienu no jaunākajām Kardašjanu ģimenes pārstāvēm, kura atšķirībā no pārējiem radiniekiem ne tikai bauda realitātes šova atnestos laurus, bet arī veiksmīgi strādā izvēlētajā modes lauciņā

Džidži Hadida – 9 miljoni dolāru

Teju 22 gadu vecumā Džidži Hadida ir iekarojusi pasaules pelnošāko modeļu topu virsotnes. Tas izdevies, lielākoties pateicoties veiksmīgiem sadarbības līgumiem ar tādiem populāriem zīmoliem kā «Maybelline», «Tommy Hilfiger», «BMW», «Topshop». Modes aprindās Džidži izceļas ne tikai ar savu neatkārtojamo izskatu, bet arī sirsnību un patīkamo raksturu, tā ātri iekarojot modes biznesa pārstāvju sirdis.

Taču kā kļūt par supermodeli un kādu cenu par to nākas maksāt, uzzini jaunajā ukraiņu realitātes šovā «Kā kļūt par supermodeli», kas jau sākot ar šodienu ik pirmdienu plkst. 21:00 būs skatāms televīzijā sievietēm «STV Pirmā!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu