Dizainere rada fantastisku tērpu, izmantojot garāžā atrastas lietas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties kanāla «TV24» raidījuma «Rīgas stila pavēlnieks» septītās sezonas noslēgumam, dizaineri cenšas, cik var, lai parādītu labāko veikumu žūrijai un pārsteigtu skatītājus. Iepriekšējā nedēļā dizaineru veikums tiešām pārsteidza visus.

Veidojot kādu no pasaku tēliem avangarda stilā, dizaineri bija realizējuši visas savas fantāzijas, radot neglīto pīlēnu, kas skates laikā pārvērtās par skaistuli, sarkangalvīti ar slēpošanas brillēm, apburto princesi, sniegbaltīti un pat skarabeju, kura tērpa radīšanā tika izmantoti visneparastākie materiāli – skrūves, motorzāģa ķēdes, atslēgas un daudz citu lietu, ko dizainere atrada drauga garāžā.

Dizaineru veikumu vērtēja modes un dzīvesstila žurnāla «Lilit look» galvenā redaktore Kristīne Rudzinska, modes māksliniece Elita Patmalniece un stiliste Žanna Dubska. Tieši Laimas veidotais skarabejs žūriju uzrunāja visvairāk, un viņa saņēma piecus punktus un pirmo vietu.

Sezonas noslēgums televīzijas ekrānos būs redzams 23. decembrī plkst. 20:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu