Stings pa Varšavas ielām pastaigājas ar milzu cepuri galvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash News/Vida Press

Angļu dziedātājs Gordons Metjū Tomass Samners (66) jeb Stings februāra sākumā Polijas galvaspilsētas ielās iemūžināts visai interesantā izskatā.

Pasaulslavenais mākslinieks bija tērpies Varšavas laikapstākļiem nedaudz neatbilstošā apģērbā, izvēloties plānu mētelīti ar nevienādām pogām, taču kompensēja to ar milzīgu pelēku cepuri.

Paparaci novērojuši, ka arī šajā valstī pat vienkāršas pastaigas laikā Stingu ielenc fani, lūdzot autogrāfus un fotogrāfijas ar zvaigzni.

Kā zināms, Stings kā grupas «The Police» dalībnieks un solomākslinieks ir saņēmis jau 20 «Grammy» balvas, piecas Britu mūzikas balvas, kā arī «Zelta Globusa» un «Emmy» godalgas. Mūziķis ir uzņemts Rokenrola un Dziesmu autoru slavas zālēs.

Viņš savas karjeras laikā ir filmējies vairāk nekā 10 kinolentēs, strādājis pie vairāk nekā četrdesmit filmu skaņu celiņiem un vairākkārt nominēts Oskara godalgai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu