Filipīniešu aktrise pārsteidz ar īpaši knapu tērpu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash News/Vida Press

Maiami paparaci uzmanību piesaistījusi filipīniešu aktrise un modele Dafne Džoja (Daphne Joy), kura baudīt naksnīgas izklaides devās mazmazītiņā baltā kleitā, kas vairāk atgādināja seksīgu halātiņu.

31 gadu vecā skaistule ar draudzeni apmeklēja smalku grieķu restorānu «Kiki on the River». Izejot no tā izskatījās, ka viņas jau tā atklājošais tērps tūlīt var ne tikai pavērties un atklāt vairāk, nekā vajadzētu, bet pat nokrist pavisam.

Džoja pašlaik ir brīva sieviete un audzina savu un repera 50 Cent jeb Kērtisa Džeksona piecus gadus veco dēlu Sairu Džeksonu (Sire Jackson).

Viņa ir filmējusies vairākos mūzikas videoklipos, kā arī redzama filmā «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», kurā iejūtas nāriņas tēlā.

Daiļavai sociālajā tīklā «Instagram» seko aptuveni 1,2 miljoni cilvēku, kuru priekam viņa regulāri publisko izaicinošas fotogrāfijas.

Mornin ☀️ @prettylittlething

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy) on

Always been a lover ❤️ crop top @prettylittlething

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy) on

No sleep ? Photo by @dplyusnin Team: @makeupari_ @hairbyjonathanb Swim: @myraswim

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy) on

Tēmas

Uz augšu