Angļu «Playboy» zaķis pa Londonu pastaigājas absurdi seksīgā tērpā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash News/Vida Press

Anglijas grāfistē Bērkšīrā dzimusī «Playboy» modele, aktrise un realitātes šovu zvaigzne Karla Hova (Carla Howe) martā pa Londonas ielām pastaigājās izteikti knapā un seksīgā apģērbā.

27 gadus vecā skaistule, atstājot apakšveļu mājās, bija tērpusies pieguļošās, spīdīgās plūmju krāsas biksēs ar šķēlumiem kāju aizmugurē, un mazā, baltā krekliņā, kas knapi nosedza viņas krūtis.

Paparaci ievērojuši, ka apspīlētās bikses uz Hovas kreisā dibena vaiga ir nedaudz ieplīsušas. Pēc tam, kad viņas misēklis ar apģērbu parādījās Anglijas izklaides ziņu portālos, melnmatainā daiļava sociālajā tīklā «Instagram» mēģināja glābt situāciju, šo bildi komentējot: «Saplīsa bikses, beidzot atmaksājusies pietupienu veikšana.»

My trousers split squats paying off ??? @ohpolly

A post shared by Carla Howe (@carlahoweofficial) on

Portāls «Daily Mail» ziņo, ka modele nesen pametusi Kailijas Dženeres bijušo draugu Tyga. Tiek baumots, ka Karla pirms tam iesaistījusies dēkās arī ar, piemēram, reperi Wiz Khalifa un futbolistu Mario Balotelli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu