Edgars Toretto slavē Zatleru pāri, bet nopeļ Bondara stilu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kārtējo gadu skatītāju rindās Rīgas modes nedēļā jeb «Riga Fashion Week» (RFW) ir arī pašmāju seksa eksperts, TV šovu zvaigzne un producents Edgars Toretto. Sarunā ar portālu Sejas.lv šovmenis atklāja, ka, viņaprāt, uz pārējo viesu fona īpaši izcēlās bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi.

«Man ļoti patika Zatleru pāris, kurus novēroju jau kuro reizi. Zatlera kungs un kundze parasti ir saģērbušies ļoti modīgi jeb, kā tagad saka, «trendīgi». Man prieks, ka viņi iet sabiedrībā un seko līdzi modes tendencēm. Es ievēroju, ka Valdim tieši bija žakete aktuālajā krēmkrāsā [RFW 2. diena - red. piez.]. Zatleru pārim cepuri nost. Uzreiz acīs krīt. Tik vienādi, saskaņoti. Man gribējās viņiem pajautāt, kā viņi izvēlas apģērbu, kas viņus ģērbj – vai sieva ir tā, kura izvēlas tik foršus un stilīgus tērpus? Man prieks, ka cilvēki arī šādā vecumā tik labi jūt modi, apmeklē modes skates,» komentē Toretto.

«Bondaru pāris sēdēja tieši blakām Zatleru pārim. Man nepatīk Mārtiņa Bondara, bet patīk Zatleru pāra stils. Tiešām superīgs pāris, superīgs stils!

Par Bondaru – nu uzvelc kaut ko «trendīgāku», uzvelc kaut ko foršu, citas krāsas žaketi, lai varētu uz tevi paskatīties!

Visu laiku tik vienmuļīgi viņš izskatās, tas man nepatīk. Ieva Bondare gan ir malacis. Ievu es respektēju par viņas stilu un apģērba izvēli, bet par Mārtiņu neko labu īsti nevaru teikt. Jā, viņš ir iecienījis uzvalkus, piekrītu, bet atkal no otras puses – Zatlers jau arī valkā uzvalkus un ir politiķis. Bet kaut kā viņš var atļauties arī kaut ko citādāku uzvilkt. Esmu redzējis politiķus arī džemperī vai citādākā, stilīgākā izskatā,» atklāja šovā «TV zvaigzne» iepazītais šovmenis.

Toretto pastāstīja, ka uzskata – katru dienu Rīgas modes nedēļā ir jāizvēlas citādāks apģērbs: «Mēs dzīvojam mazā valstī, kur redzam un praktiski zinām viens otru. Rīga ir maziņa. Nu tad pacenties, lai viņi tur nerunā atkal, ka tu bezmaz vai vienā un tajā pašā uzvalkā, cik var. Uzvelc kaut ko citu! [..] Jāvelk to, kas patīk, bet ir jāskatās arī uz modes tendencēm.»

Edgars Toretto ar sievu Rīgas modes nedēļā
Edgars Toretto ar sievu Rīgas modes nedēļā Foto: Jānis Škapars
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu