Stila gardēži apmeklē 70 tūkstošus vērto «Sky&More» modes šovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 23. martā, norisinājās «Sky&More» Fashion&Show, kur, klātesot slavenībām, uzņēmējiem un modes gardēžiem, ar krāšņu šovu tika izrādītas iepirkšanās centra jaunākās pavasara/vasaras kolekcijas no pasaulē atzītiem zīmoliem.

Uz pasākumu ieradās tādi sabiedrībā pazīstami ļaudis kā uzņēmēja Marika Ģederte, dziedātāja Rūta Reinika, mūziķis un modelis Markus Riva, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate un citi.

Kā informē pasākuma organizatori, modes šovs bijis 70 tūkstošu eiro vērts - šogad tas norisinājās trijās daļās un no iepriekšējiem gadiem atšķīrās ar pasākuma režiju, scenogrāfiju un mākslinieciskajiem izpausmes līdzekļiem.

«Šis modes šovs jau kļuvis par iepirkšanās centra «Sky&More» vizītkarti, kas katru reizi plašā lokā pulcē neskaitāmas slavenības, uzņēmējus un modes gardēžus. Šogad šovā vēlējāmies atspoguļot modes nozīmīgu katra dzīvē, dodot iespēju visiem klātesošajiem izdzīvot līdzi neparastam stāstam par modes reliģiju, kas izpaužas kā kults,» informē iepirkšanās centra vadītāja Kristīne Dombrovska.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu