Kamilas Kabeijo pieticīgais lidostas šiks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Kubiešu-amerikāņu popzvaigzni Kamilu Kabeijo esam pieraduši redzēt izteikti seksīgos un izaicinošos tērpos, taču pat slavenības nespēj un nevēlas visu laiku izskatīties nevainojami.

Paparaci izdevies iemūžināt, kā 21 gadu vecā skaistule ierodas Losandželosas lidostā – tāpat kā lielākā daļa cilvēku, arī Kabeijo lidojumam bija izvēlējusies ērtu apģērbu.

Bijusī meiteņu grupas «Fifth Harmony» dalībniece, kura ar dziesmām no sava veiksmīgā soloalbuma «Camila» bieži dzirdama arī Latvijas radioviļņos, bija tērpusies platās džinsa biksēs, melnā krekliņā ar baltu akcentu un lielā, mīkstā gaiši brūnā jakā, kuras kapuci rotāja austiņas.

Kājās dziedātājai bija neuzkrītoši melni apavi, bet uz pleca – ikoniskā zīmola «Gucci» mugursoma.

Kā jau ziņots, Kamila ir dzimusi Kubā, nelielā Austrumhavanas zvejnieku ciemā (Cojímar), kubietes un meksikāņa ģimenē. Septiņu (citos avotos - piecu) gadu vecumā viņa pārcēlās uz dzīvi ASV, Maiami. Beigusi skolu, viņa pieteicās «The X Factor», kurā kā solodziedātāja gan uzreiz neguva ievērību, taču kļuva slavena kopā ar šovā izveidoto grupu «Fifth Harmony». Kamila pēc vairāku albumu izdošanas pameta apvienību 2016. gadā, lai sāktu solokarjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu