Maikla Džeksona māsa pārsteidz ar izķēmotu seju un dīvainu tērpu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē uz pārējo viesu fona līdzekļu vākšanas pasākumā izkaisītās sklerozes pacientu ārstēšanai «Race to Erase MS» izcēlās aizsaulē aizgājušā popa karaļa Maikla Džeksona māsa.

Dziedātāja Latoja Džeksone uz saviesīgo pasākumu Beverlihilsā bija ieradusies kleitā, kas bija papildināta ar daudziem aksesuāriem, kuri nesaskanēja savā starpā.

61 gadu vecā šovbiznesa zvaigzne uz sarkanā paklāja fotogrāfiem pozēja baltā, sievišķīgā kleitā ar melnu jostu un garos, melnos zābakos. Džeksonei ap galvu bija redzama balta auduma rota, rokās melna clutch somiņa. Papildus visam Latoja bija izvēlējusies arī sudrabkrāsas kaklarotu un rokassprādzi.

Neparasts bija ne tikai Maikla Džeksona māsas tērps, bet arī viņas seja, kura pēc daudzajām plastiskajām operācijām tagad izskatās vēl svešādāka nekā iepriekš.

Kā zināms, Maikls Džeksons aizgāja aizsaulē 50 gadu vecumā 2009. gada 25. jūnijā savā īrētajā mājā Losandželosas Holmbihilas rajonā - par dziedātāja nāves netīšu izraisīšanu tika notiesāts viņa ārsts Konrāds Marijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu