Pirmizrādē Šarlīzes Teronas šekumu rotā sagumis taurenītis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Ne viss ir zelts, kas spīd, un ne viss, kas izskatās labi uz modelēm, der arī sarkanajam paklājam. Tam pierādījums ir Šarlīzes Teronas slavena modes dizainera tērps no 2018. gada kolekcijas.

Dienvidafrikāņu un amerikāņu kino aktrise un producente uz savas jaunākās filmas «Tully» pirmizrādi Losandželosā bija izvēlējusies ierasties melnā, ar taureņu apdruku rotātā «Dior» kleitā.

Lai gan tērps uz modeles modes skatē tika izrādīts godam, 42 gadus vecajai aktrisei tas izskatījās dīvaini - tā kā Terona kameru priekšā pārsvarā nekustīgi stāvēja un pozēja, teju nebija iespējams atšifrēt, kas attēlots zīmējumā zem tauriņa uz viņas krūtīm.

Šī dramatiskā komēdija stāsta par trīs bērnu māti Marlo, kuras ģimenē ienāk auklīte Tallija.

Šarlīze Terona pasaulē vislabāk pazīstama ar dalību filmās «The Devil's Advocate», «The Italian Job», «Monster», «Hancock», «Prometheus», «Snow White and the Huntsman», «Mad Max: Fury Road» un «Atomic Blonde».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu