Sporta tērps un augstpapēžu kurpes – amerikāņu realitātes šovu zvaigznes stiliņš

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

23 gadus vecā amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kortnija Stodena, kura vien aizvadītajā mēnesī iesniedza dokumentus laulības šķiršanai ar 57 gadus veco aktieri Dagu Hačinsonu, ne tikai dzīvo pie jauna pielūdzēja, bet arī domā par nesen sākto attiecību ievirzīšanu nopietnākā gultnē.

Paparaci iemūžinājuši, kā efektīgā blondīne kopā ar jauno mīļoto, 23 gadus veco filmu producentu Krisu Šengu, Beverlihilsā devusies aplūkot saderināšanās gredzenus.

Skandalozā skaistule, kā parasti, bija redzama iespaidīgā tērpā. Šoreiz Losandželosas iedzīvotāju acis viņa priecēja, ģērbusies pelēkos, pieguļošos legingos un īsā, melnā krekliņā ar dziļu dekoltē – Stodenas kājas rotāja augstas miesaskrāsas augstpapēžu kurpes ar atvērtu purngalu.

Kortnija ar Hačinsonu, kurš redzams nelielās lomās filmās, piemēram, «The Green Mile», «Punisher: War Zone», «I Am Sam» un «Con Air», salaulājās 2011. gadā Lasvegasā.

Daiļava savas «karjeras» laikā ir bijusi redzama tādos realitātes šovos kā «Celebrity Big Brother», «Big Brother's Bit on the Side», «Couples Therapy» un «Mother/Daughter Experiment».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu