Sāra Džesika Pārkere šarmē ar stilu pastaigā pa Romu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Amerikāņu aktrise, populārā seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigzne Sāra Džesika Pārkere ar Ņujorkas modes pasauli allaž bijusi uz tu, taču pagājušajā nedēļā stilīgā aktrise manīta kādā citā modes mekā - Romā.

53 gadus vecā aktrise apbūra Itālijas galvaspilsētu ar stilīgu un jauneklīgu kombinezonu, uzvilktu virs pelēka T-krekla ar izgriezumu. Pārkere bija izvēlējusies melnus augstpapēžu apavus ar platformu un uz acīm uzlikusi melnas saulesbrilles, kas aizsedza lielāko daļu viņas sejas. Savā ierastajā stilā aktrise blondos matus bija atstājusi brīvi krītam pār pleciem.

«Seksa un lielpilsētas» zvaigzne Romā viena izlēma doties vairākās ekskursijās, kā arī ieturēt pusdienas kopā ar draugu grupu. Ar iespaidiem par pilsētu aktrise labprāt dalījās savos sociālo tīklu kontos, pie kādas no fotogrāfijām ar bruģi piebilstot: «Jā, tas ir sāpīgi un es zaudēju zoli, bet es to darītu vēlreiz.»

Rome. The gift that keeps on giving. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Rome. Over too soon. X,SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Rome. Yes its painful and I lost a heel tap but I'd do it all over again. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Rome, Italy Every nook and cranny. X,SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu