Nopludinātas Stjuartes, Taigera Vudsa, čempiones Vonas personiskās bildes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Par hakeru uzbrukuma jaunākajiem upuriem kļuvuši vairāki pazīstami sportisti un popkultūras pārstāvji - dziedātāja Mailija Sairusa (Miley Cyrus), aktrise Kristena Stjuarte (Kristen Stewart), dziedātāja Nikola Šerzingere, golfa zvaigzne Taigers Vudss (Tiger Woods) un slēpotāja, olimpiskā čempione Linsija Vona (Lindsey Vonn).

Ja kailu Sairusu un Stjuarti sabiedrība jau ir redzējusi (filmās, erotiskās foto sesijās), tad vissmagāk šobrīd jūtas Linsija Vona, kuras hakeru nagos nonākušās fotogrāfijas ir tiešām ļoti intīmas.

Šis jaunākais hakeru uzbrukums seko nesen nopludinātajām Margo Robijas un Annas Hatavejas fotogrāfijām.

Mailija vairākās bildēs ar kailām krūtīm redzama ar bijušo draudzeni, «Victoria’s Secret» modeli Stellu Maksvelu (Stella Maxwell), savukārt Šerzingere pati ir fotografējusi savu pēcpusi, kas tagad nonākusi publiskai apskatei.

Tomēr visintīmākie ir Taigera Vudsa (selfijs, kurā redzams sportista dzimumloceklis) un viņa tā laika draudzenes Vonas foto.

32 gadus vecā Vona jau apstiprinājusi, ka foto un arī video, kurā Vona redzama masturbējam dušā, kas uzņemti pirms 2015. gada ir autentiski, un viņa gatavojas uzsākt tiesvedību pret hakeriem.

Arī Vudss grasās vērsties tiesā.

Respektējot privātumu, TVNET šos foto nepārpublicēs.




KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu