Video: Britu komiķis ceremonijas laikā nogrūž no skatuves večiņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Britu komiķis Saša Barons Koens izjokojis kino balvu ceremonijas apmeklētājus, «nejauši» nogrūžot no skatuves sirmu kundzīti ratiņkrēslā, vēsta ziņu portāls «Orange News».

Komēdijas «Borat» («Borats») zvaigzne BAFTA «Britannica» ceremonijā kāpa uz skatuves pēc Čārlija Čaplina balvas par izcilību komēdijā. Balvu pasniedza aktrise Salma Hajeka un sirmgalve, kura tika uzdota par 87 gadus veco Greisu Kolingtonu. Hajeka iepazīstināja ar viņu kā «vecāko joprojām dzīvojošo aktrisi, kas kopā ar Čaplinu filmējusies mēmajā filmā».

Vecā sieviete pasniedza Baronam Koenam vienu no «Čaplina oriģinālajiem spieķiem», ar ko komiķis uzreiz centās atdarināt kino leģendas gaitu. Taču tad spieķis salūdza un Barons Koens nogāzās zemē, nogrūžot viltus Kolingtoni no skatuves. Skatītājiem par atvieglojumu izrādījās, ka tas bija tikai joks.

«Greisa Kolingtone ir vecākā, atvainojos, bija vecākā...» Barons Koens nerimās. «Savu balvu es veltu viņai. Tā, protams, ir traģēdija. Bet no otras puses - vai nav brīnišķīgs veids, kā aiziet. Viņa droši vien iekļūs «Oskaru» piemiņas sadaļā. Lai vai kā, šovakar uzmanības centrā esmu es, nevis viņa,» turpināja jokot aktieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu