Amerikāņu laupītāji «nomaskējas» ar permanento marķieri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divi amerikāņu noziedznieki mēģinājuši aplaupīt kādu dzīvokli, maskēšanās nolūkos nokrāsojot savas sejas ar melno permanento marķieri.

Kad 23 gadus vecais Metjū Maknellijs un 20 gadus vecais Džoijs Millers centās ielauzties kādā Aiovas štata Kerolas pilsētas dzīvoklī, viņus ievēroja kaimiņi un ziņoja policijai. Kad notikuma vietā ieradās policijas darbinieki, viņi atrada piedzērušos jauniešus, «nomaskējušos» ar melnu flomāsteri.

«Pieņemu, ka policisti nevarēja pārstāt smieties,» sacīja vietējās policijas priekšnieks Džefs Keilers, atklājot, ka pāris jau ticis pie iesaukas - «stulbs un vēl stulbāks».

«Nekad nebiju dzirdējis, ka cilvēki krāsotu seju ar permanento marķieri. Esmu policijas priekšnieks gandrīz 25 gadus un strādāju departamentā vairāk nekā 28 gadus, esmu pieredzējis daudz dīvainību un lietu, kas likušas man smieties, bet šī laikam ir labākā kombinācija - vienlaicīgi dīvaina un neprātīgi smieklīga,» sacīja Keilers. «Ja vien tas ko maina, šķiet, ka viņi abi bija krietni iedzēruši un varbūt nedomāja diez ko racionāli,» piebilda Keilers, cenšoties atrast izskaidrojumu jauniešu maskēšanās radošajam risinājumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu