«Vieglu garu» Latvijas versija - dzērumā sajauc mājas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: youtube.com

Svētdienas naktī Rīgā kāds krietni iereibis jauns vīrietis pēc atpūtas bārā sajaucis mājas un ieradies svešā ēkā, kur dusmu uzplūdā, ka nevar atrast liftu, izdemolējis kāpņu telpas sienas četru stāvu augstumā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) preses pārstāve Sigita Pildava, svētdien ap plkst.4 policijā saņemta informācija no kādas Lāčplēša ielas mājas iedzīvotājiem, ka kāds traucē nakts mieru un ālējas pa kāpņu telpu. Izrādījās, ka 24 gadus vecs vīrietis, būdams 2,5 promiļu alkohola reibumā, sajaucis mājas. Viņš pats dzīvo Bruņinieku ielā, bet atgriežoties no kroga, sajaucis adreses, stāstīja policijas pārstāve.

Vīrietis svešajā mājā nav varējis atrast liftu, tādēļ sācis dauzīt reģipša sienas, to viņš izdarījis četru stāvu augstumā. Pēc tam vīrietis tomēr atradis arī liftu, bet tas nav bijis darba kārtībā, tādēļ arī lifta šahtas režģi cietuši no iereibušā dusmu uzplūdiem.

Demolētājs tika aizturēts, pret viņu sākts kriminālprocess par huligānismu. Viņš atzinis savu vainu notikušajā. Pildava sacīja, ka nodarītie materiālie zaudējumi vēl neesot aprēķināti, bet tie būšot «gana lieli».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu