Igauņu biznesmenis cīnās pret nūdistiem Piritas pludmalē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Biznesmenis Indreks Štāls atkal izvirzījis jautājumu par nūdistu atrašanos sabiedriskajās pludmalēs, vēsta portāls «Postimees».

Pagājušajā nedēļā uzņēmējs pusstundas laikā savāca trīs lappuses ar Piritas pludmales apmeklētāju parakstiem, kuri atbalsta aizliegumu uzturēties pludmalē bez apģērba, raksta «Postimees.ee».

Pēc Štāla teiktā, parakstu vākšana bijusi tikai noskaņojuma pārbaude, bet kampaņu pret nūdistiem izvērsuši ne tikai viņš, bet arī citi Piritas rajona iedzīvotāji.

Štāls apgalvo, ka Piritas pludmalē ierodas nevis īstie nūdisti, bet gan cilvēki, kuri izmanto nūdistu principus, lai attaisnotu atkailināšanos. Štāls saka, ka vietējie iedzīvotāji redzējuši pludmalē onānistus, cilvēkus, kuri kārto lielās vajadzības un pat kopojošos homoseksuālistus.

Štāls atgādina, ka pirms dažiem gadiem vietējie iedzīvotāji ierosināja ar žogu norobežot iecirkni pludmales galā, kur pulcējas nūdisti, taču nūdisti tam neesot piekrituši. Pēc Štāla teiktā, pēdējos 20 gados pludmale ir mainījusies un vieta, kur savulaik atsevišķi atpūtās nūdisti, vairs nav aizsegta ar krūmiem.

Atgādinām, ka šogad Piritas rajona administrācija neizsniedza atļauju nūdistu pludmales organizēšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu