Itāliete pēc krūšu palielināšanas operācijas aizbēg nesamaksājusi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas policija meklē «sievieti ar liela izmēra krūtīm», kas ir devusies prom no klīnikas, nesamaksājusi 42 000 liru (gandrīz 5000 latu) par krūšu implantātu ievietošanu.

46 gadus vecā sieviete, kura identificēta tikai ar iniciāļiem A. M., pēc operācijas slepus atstājusi savu slimnīcas gultu un pazudusi.

Romas klīnikas ārsti norādījuši, ka viņus neatkarīgi no nesamaksātā rēķina satrauc arī sievietes veselība, jo viņai pēc operācijas ir vajadzīga rūpīga novērošana.

«Viņa man teica, ka viņai ir nepieciešama operācija, jo viņa strādā bārā un klienti dod priekšroku sievietēm ar lielām krūtīm,» stāstīja ārsts Jamals Sali. «Viņa palielināja tās no ceturtā izmēra līdz astotajam, kas ir lielākais, kādas jūs varat dabūt Itālijā. Kad viņa atnāca uz manu operāciju, viņa teica: «Es vēlos lielākās krūtis, kādas iespējams uztaisīt».»

«Pēc tam atklājās, ka viņa devusi nepatiesu informāciju, kad ieradās klīnikā, nemaz nerunājot par aiziešanu nesamaksājot; viņai vēlāk, tāpat kā pēc jebkuras operācijas, vajadzīga novērošana,» sacīja ārsts.

Sali atklāja, ka šī nav pirmā reize, kad viņš kļuvis par krāpnieku upuri.

«Tas ar mani iepriekš noticis jau vairākas reizes, nesenākais gadījums bija pagājušā gada decembrī,» viņš pavēstīja. «Vīrietis vēlējās palielināt peni un pazuda nesamaksājis. Mums joprojām pienākas samaksa par to operāciju.»

«Mēs esam izdevuši orderi sievietes un arī viņas vīra arestam sakarā ar klīnikas sūdzību,» savukārt sacīja policijas pārstāvis Adriāno Lauro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu