Pasaules resnākais cilvēks «nometis» 200 kg

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: chirky.com

Sasniedzot 560 kg svaru, 41 gadu vecais Meksikas iedzīvotājs Manuels Uribe tika ierakstīts Ginesa rekordu grāmatā kā resnākais cilvēks pasaulē. Uribes kontā ir arī cits rekords - ar 200 «nomestajiem» kilogramiem, viņš ir arī cilvēks, kurš visievērojamāk samazinājis svaru.

«Es priecājos par to, ka esmu iekļuvis Ginesa rekordu grāmatā kā pasaules resnākais cilvēks, taču esmu vēl laimīgāks par to, ka man ir izdevies nomest 200 kilogramus,» intervijā aģentūrai AFP stāsta meksikānis.

Lai nosvinētu savu sasniegumu, pirmo reizi piecu gadu laikā Uribe devās ārpus mājas - milzīgā kravas automašīnā, kurā viņš tika iecelts ar ceļamkrānu.

Rekordists saņēma arī dāvanu - stikla šķīvi. Savu panākumu iedvesmots, Manuels Uribe ir nodibinājis palīdzības organizāciju cilvēkiem, kuri cieš no liekā svara. Pasaules resnākais cilvēks ir sarakstījis grāmatu, kurā sniedz padomus, kā novājēt. Grāmatas vāka ilustrācijā ir Uribes fotogrāfija, kurā viņš ir redzams pirms svara zaudēšanas.

Uribe cieš no aptaukošanās jau ilgāk nekā 20 gadus, turklāt lielāko daļu šī laika viņš ir «piekalts» gultai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu