Vīrietis nomaina savu vārdu: Sauciet mani par Jorkšīras tēju!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pasi Mammela, CC BY-SA 2.0

Mums visiem dzīvē ir savas aizraušanās, bet nav daudzu, kuri sevi sauktu par «ēst gatavošana», «golfa spēle svētdienās» vai «Facebook ritināšana mūžīgi mūžos». Laiks iepazīties ar Nātanu Jorkšīras Tēju Gārneru, aicina izdevums «The Independent».

31 gadu vecais vīrietis ik dienas izdzer 15 tasītes Jorkšīras tējas. Augustā vīrietis no Šefīldas izrādījis dziļu mīlestības apliecinājumu tējai, mainot savu vārdu.

Kādu dienu, esot darbā, kolēģis teicis: «Tu dzer tik daudz tējas, ka tev vajadzētu mainīt savu vārdu uz Jorkšīras Tēja,» Gārners stāstījis «Daily Express». «Es nodomāju, ka tā ir lieliska ideja, tāpēc pusdienlaikā paņēmu savu telefonu un attiecīgajā interneta vietnē tiku vaļā no vārda Dereks,» stāsta Jorkšīras Tēja.

Viņa darba devēji bija lepni par šādu soli, ko arī pierāda ieraksts tviterī.

Uzņēmuma «Jorkšīras tēja» vecākā menedžere Laura Bērtone norādīja, ka viņiem «glaimo lielā mīlestība pret konkrēto dzērienu». «Mēs nevaram sagaidīt, kad varēsim ar viņu iepazīties un nodegustēt kādu tēju.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu