Nesmieklīgākais komiķis Gatis Kandis tirgo savu nevainību

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Par vietējo slavenību kļuvušais, iespējams, pats nesmieklīgākais Latvijas komiķis Gatis Kandis sociālajos tīklos augusta beigās ķērās pie savas nevainības tirgošanas.

«Man ir 36 gadi un es esmu nevainīgs. Nolēmu pārdot savu nevainību, jo esmu noguris būt nabadzīgs. Tāpēc es to pārdodu par 20 miljoniem amerikāņu dolāru, bet tu vari maksāt arī vairāk.

Preces saņēmējam jābūt sievietei, jo man ir tradicionāla seksuālā orientācija. Es varu apsolīt, ka būs jautri, jo esmu ļoti nerātna jaunava. Jūs varat pievienot savu piedāvājumus [ieraksta] komentāru sadaļā vai atsūtīt man privātu ziņu,» sociālajā tīklā «Facebook» paziņoja Lielbritānijā dzīvojošais jokdaris.

Viņa aicinājumam vairāk nekā tūkstotis cilvēku, lielākoties komentāru sadaļā ierakstot vārdus draugiem, kuri varētu būt ieinteresēti šajā piedāvājumā.

Kā zināms, Kandis Kļuva slavens 2012. gadā, kad samulsināja un sasmīdināja pašu bargo Saimonu Kauvelu Lielbritānijas talantu šovā «Britain's Got Talent».

Kā zināms, viņš ir cerēja piedalīties arī šovos «Britain's Got More Talent 2016», «X factor» un «Big Brother», taču netika tālāk par atlasēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu