Interneta varonis: Zīdainis ar nedabiski gariem matiem (1)

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News / Scanpix

Par interneta varoni kļuvis kāds astoņus mēnešus vecs puisēns vārdā Makss Livingstons no Skotijas, kuram ir savam vecumam pagalam neatbilstošs matu garums.

Zēna vecāki – Hloja Endrjūsa (20) un Garijs Livingstons (26) – zēnam devuši iesauku «Draudīgais Deniss» (Dennis the Menace), atsaucoties uz populāro komiksu galveno varoni, kurš bija ar visai izteiksmīgu matu ērkuli.

Maksam ļoti patīk, kad viņa matus mazgā un žāvē, tāpēc sajūsminātie vecāki to vien dara kā uzņem fotogrāfijas un izvieto tās sociālajos tīklos.

«Kā vien mēs izejam no mājas, cilvēki Maksam pievērš pastiprinātu uzmanību – svešinieki nāk klāt un prasa atļauju, vai drīkst pieskarties zēna matiem,» medijiem pastāstījusi zēna māte, kura strādā par kasieri.

Viņa izteikusies, ka plāno vēl kādu bērneli, bet pirms tam plāno ar Maksa tēvu apprecēties. «Domāju, ka ap kāzu laiku Makss jau staigās uz divām kājām, tāpēc varēs piedalīties ceremonijā,» stāstījusi sieviete.

Savukārt zēna vēctētiņš Billijs Livingstons atklājis, ka gribētu tetovējumu ar mazā Maksa izteiksmīgo profilu uz sava pleca.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu