Liepājā atklāta vēl viena kafejnīca ar «skatu par miljonu»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas centrālajā pludmalē šoruden darbu sākusi kafejnīca, kas apmeklētājus solās uzņemt visa gada garumā. Jaunā kafejnīca atrodas pludmalē, aiz tenisa kortiem, līdzās jau labi pazīstamajam pludmales bāram «Red Sun Buffet», kas ir arī jaunā projekta īstenotāji.

Ideja radusies pirms četriem gadiem, bet tikai šogad izdevies to realizēt. Kafejnīca iekārtota siltinātos konteineru moduļos, un tajā ir sēdvietas vairāk nekā 50 cilvēkiem.

«Tagad liepājnieki un pilsētas viesi savas pastaigas pa Jūrmalas parku un pludmali arī ziemā varēs papildināt ar karstu kafiju, vērojot jūru un burvīgos Liepājas saulrietus siltās telpās. [..]

Jaunā pludmales kafejnīca vienlaikus būs arī ekskluzīvs birojs, jo apmeklētājiem pieejamas gan elektrības rozetes, kur pieslēgt savus portatīvos datorus, gan arī bezvadu internets. Līdz ar to pēcpusdienas darba cēlienu katrs varēs apvienot ar veselīgu pastaigu līdz jūrai un izvējošanos, kā arī ierastās vides nomaiņu, kas savukārt veicina radošo domāšanu,» stāsta īpašnieks Mareks Alberts.

šī nav vienīgā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu