Iespējams, populārākais kaķu video Latvijas vēsturē

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nav nekāds noslēpums, ka vieni no pasaulē skatītākajiem ir tieši video, kuros nofilmēti kaķi un viņu nedarbi. Lielu popularitāti ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs jau ieguvis pašmāju murrātājs no Ventspils vārdā Viljams.

Apmēram desmit mēnešu laikā saimnieces Agitas Puriņas sociālā tīkla «Facebook» profilā ievietotais video ar mīluļa vannošanos skatīts jau vairāk nekā astoņus miljonus reižu.

«Ar mani ir sazinājusies Amerikas mediju kompānija «Junkin Media» un piedāvāja sadarboties saistībā ar šo video. Tālāk jau video tika aizsūtīts uz Ameriku, tad arī uz Ķīnu,» raidījumā «LNT Brokastis» atklāja Agita.

Viņa rīta pārraidei pastāstīja arī to, kā 2016. gada 25. jūnijā nonāca pie idejas nofilmēt savu Viljamu: «No rītiem, kad gatavojos uz darbu iet, tad, kad beidzu fēnot matus, mazgāju zobus. Kad pārslēdzu fēnam režīmu tādu «vieglāku», viņš zināja, ka tūlīt ūdens nāks pa krānu. Un viņš ātri ielien izlietnē. Un līdz ar to es savu gatavošanos vannasistabā nevaru pabeigt. Un tanī vienā rītā es domāju, nu ne taču, nu cik tad tu vari, man visu laiku liec citur iet. Un es palaidu ūdeni un viņš nemūk. Viņš vienkārši izbaudīja, un tad es nolēmu, ka jānofilmē.»

Runcis savulaik iegādāts, lai kaķu meitenei Šērai nebūtu garlaicīgi, kamēr ģimene dienas laikā rosās darbā vai skolā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu