Mūziķis Horens pārsteidzis Dalailamu ar jauku dāvanu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā pēc tikšanās ar Tibetas garīgo un politisko līderi Dalailamu, pašmāju regeja grupas «RIGA Reggae» (RR) mūziķis Horens Stalbe uzdāvināja viņam divus kreklus.

Stalbe Dalailamu sveicis, dāvājot divus T-kreklus ar uzrakstu «Stop the War» («Apturiet karu!» no angļu val.). Dalailama pat paspēja pajokot, ka vienu no šiem krekliem paturēšot pats, bet otru nosūtīšot Ziemeļkorejas līderim Kimam Čenunam.

«Mēs atbalstām jebkuras nācijas tiesības uz brīvību un pašnoteikšanos. Tāpat iestājamies par dialogu starp Ķīnu un Tibetu. Esam par mieru globālā mērogā un tiesībām ikvienam dzīvot mierā, saticībā un savstarpējā cieņā,» paziņoja mūziķis.

Viņš arī pauž nožēlu, ka tieši šo vērtību mūsdienu pasaulē pietrūkstot visvairāk, par ko liecina arī nerimstoši militāri konfliktii: «Mūsu mūzika un dzeja ir mūsu cīņa. Tā ir mierīga, apzināta un bez agresijas. Peace and Love. Stop The War! (Miers un mīlestība. Apturiet karu! No angļu val),» pauda Horens.

Kā ziņots, Trimdā mītošā Tibetas garīgā līdera Dalailamas mācības, kas «Skonto» hallē Rīgā sākotnēji tika plānotas oktobra beigās, notika no 23. līdz 25. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu