Pāris Nīderlandē piedalās visnotaļ pārsteidzošā kāzu dienas fotosesijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Michel Klooster

Pēc fotogrāfa teiktā, pāris precējās 17. augustā Līvardenā, Nīderlandē un nolēma «piešaut nedaudz piparus» savai kāzu fotosesijai.

Vienā fotogrāfijā pāris pozē tā it kā viņiem būtu sekss sarkanbrūnā pikapā. Savukārt citā fotogrāfijā izskatās, ka līgava veic orālo seksu savam jaunajam vīriņam.

Fotogrāfs arī norāda, ka ideju šim foto piedāvājusi līgavas māte. «Mēs fotografējām, un tad māte teica, ka jaunais pāris vēlējušies arī šādu foto, bet neuzdrošinājušies paprasīt,» fotogrāfs norāda «Facebook» aprakstā par notikušo. «Protams, mēs to darīsim!,» izsaucies fotogrāfs.

Kad pāris bija ieņēmuši pareizo vietu, pietika ar minūti, lai taptu konkrētā fotogrāfija.

Jaunais pāris kautrības dēļ tomēr nevēlas tikt identificēti, tāpēc fotogrāfs neatklāj viņu vārdus un citas kāzu dienas fotogrāfijas, kur viņi varētu tikt atpazīti.

Kopš 2. oktobrī Klosters publicējis šo foto sociālajā medijā «Facebook», tas saņēmis 33 000 reakcijas no sociālā tīkla lietotājiem.

Fotogrāfs piebilst, ka daži cilvēki ir apvainojušies par nekaunīgo kāzu bildi. «Šajā bildē nekas nav redzams, bet tā liek noprast, ka kaut kas notiek,» norāda fotogrāfijas autors, piebilstot, ka, viņaprāt, sekss ir visdabiskākā lieta dzīvē, ko mēs darām. «Tas ir normāli! Visi to dara. Mēs vairs nedzīvojam 1900. gadā.»

Tāpat fotogrāfs norāda, ka «pasaulē ir lielākas problēmas, nekā šī jautrā bilde». Kopš foto izplatījās internetā, viņš saņēmis pieprasījumus arī no citiem pāriem pēc līdzīgas fotosesijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu