Vīrietis ASV iztērē miljonu dolāru, lai izskatītos kā Bārbija

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

35 gadus vecā transpersona no Ņūdžersijas štata pilsētas Hobokenas, ASV, kura sevi dēvē par Nikki Exotika, teju divu desmitgažu laikā iztērējusi jau apmēram miljonu dolāru, lai līdzinātos savam elkam – lellei Bārbijai, ziņo Caters News Agency.

Exotika savu dzīvu uzsāka kā vīriešu dzimuma pārstāvis Džeisons Torezs (Jason Torres), kurš jau kopš divu gadu vecuma esot zinājis, ka ir atšķirīgs – zēnam ļoti patika lietot kosmētiku, krāsot nagus un ģērbties meitenīgos tērpos. Vēl pēc diviem gadiem sākās viņa apsēstība ar slaveno rotaļlietu Bārbiju.

Pusaudžu gados viņš izcēlās ar savu efektīvo un atšķirīgo ģērbšanās stilu, un tā dēļ tika nežēlīgi apsmiets un pat fiziski iespaidots. Pēc transseksuāļu un transvestītu bāru apmeklēšanas viņš drīz vien uzzināja, kādas iespējas paver kosmētika, hormonu terapija, silikona injekcijas un plastiskās operācijas.

Pēc vairāku operāciju veikšanas, Džeisons 19 gadu vecumā veica dzimuma maiņu un kopš tā laika neskaitāmas reizes modificēja savu ķermeni, lai tas atbilstu viņa uzskatiem par skaistumu.

Tagad 35 gadus vecā transpersona cer atrast savu «otro pusīti» - viņa vēlas, lai potenciālais partneris atgādinātu lelles Bārbijas mīļoto vīrieti Kenu.

 

Behind the scenes at my Barbie?Shoot w/ @jamesmithimage assistant @niki._.boss

A post shared by Nikki Exotika (@nikkiexotika) on

 

Behind the scenes at my Barbie?Shoot !

A post shared by Nikki Exotika (@nikkiexotika) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu