Pasaules hokeja čempionāta laikā Manheimā būs latviešu krogs

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Pasaules hokeja čempionāta laikā Manheimā (Vācijas pilsētā, kur spēlēs Latvijas izlase) darbosies īpašs latviešu krogs «Mannheim Balti Krekli», kas ne tikai pulcēs fanus «dzīvās» mūzikas vakaros pēc hokeja spēlēm, bet arī kalpos kā informatīvais atbalsta punkts ikvienam letiņam, kurš no 8. līdz 12. maijam uzturēsies Manheimā, informē kluba «Četri balti krekli» pārstāvis Ainārs Tamisārs.

www.hokejs2010.lv

Krogs «Mannheim Balti Krekli» atradīsies pašā Manheimas sirdī — 12 minūšu brauciena attālumā ar tramvaju no SAP arēnas, minūtes gājiena attālumā no dzelzceļa stacijas — vietā, kuru atrast ir vieglāk par vieglu, — Kaiserring 10 (Bahnhofvorplatz).

«Murphy's Law» (tieši šis īru pabs pārvērtīsies par latviešu krogu) menedžeris Ričards Kostigans teic, ka, pateicoties internetam, uzzinājis, kas īsti ir latviešu hokejs un tā līdzjutēji. Viņš tīmeklī atradis pozitīvas atsauksmes par «Halifax Balti Krekli» Kanādā, tādēļ labprāt piekrita savu krogu uz piecām dienām «atdot» latviešiem — cerībā, ka pagūs laikus iegādāties pietiekami daudz alus. Kostigans plāno, ka uz hokeja čempionāta laiku krodziņā būs iespējams nobaudīt arī latviešu ēdienus.

Kluba «Četri balti krekli» līdzīpašnieks Ainārs Tamisārs atceras, ka pirmo reizi uz hokeja čempionātu devies 2008. gadā un pēc šīs reizes radusies vēlme apmeklēt visus čempionātus un vienmēr veidot krodziņu.

SIA «Travel Art» valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa prognozē, ka šogad uz pasaules čempionātu hokejā kopumā varētu doties apmēram 5000–6000 izlases atbalstītāju, kas ir krietni vairāk nekā 2009. gadā Bernē un 2008. gadā Halifaksā. Krīzes iespaidā hokeja līdzjutēji jau tagad sāk plānot braucienu uz Manheimu, lielākoties izvēloties ekonomiskas apmešanās vietas, kā arī iegādājoties piektās kategorijas biļetes tikai uz Latvijas izlases spēlēm. Tādēļ, visticamāk, latvieši «okupēs» SAP arēnas 201. un 206. sektoru, kas jau tagad tiek dēvēts par fanu sektoru.

www.hokejs2010.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu