Sanfrancisko atrakciju parkā varēs pusdienot kopā ar žurkām

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The San Francisco Dungeon

Kalifornijas tūristiem īpašā Žurku Kafejnīcā (Rat Cafe) būs iespēja pusdienot kopā ar dzīvām žurkām, vēsta ziņu aģentūra «UPI».

Žurku kafejnīcu (the Black Rat Cafe), kā vienu no savām atrakcijām, radīja Sanfrancisko atrakciju parks «The San Francisco Dungeon». Šī kafejnīca apmeklētājiem būs pieejama tikai divas dienas, kuru laikā visiem būs iespēja kopā ar žurkām baudīt kūciņas un kafiju, skaidro «UPI».

Atrakciju parka pārstāvji žurnālistiem teica: «Viesi, sēžot pie sarkanbaltiem bistro galdiņiem, varēs mierīgi malkot kafiju un mieloties ar kūciņām, kamēr tos ieskaus žurkas.»

Žurku kafejnīca būs atvērta tikai 1. un 8. jūlijā. Ieejas maksa būs 49.99 dolāri un iekļaus sevī kūciņu, dzērienu un ieejas biļeti pašā atrakciju parkā.

Atrakciju parka pārstāvis Metjū Klārksons skaidroja, ka ēdienu, kas tiks piedāvāts kafejnīcā, gatavos ārpus atrakciju parka, un tas tiks aizvākts, pirms telpā ienāks žurkas.»

Viņš piebilda: «Mēs pavisam noteikti sekojam līdzi visiem higiēnas noteikumiem.»

Savukārt žurkas kafejnīcai piegādās Kalifornijas žurku patversme un adopcijas aģentūra

«Žurkas ir ļoti labi mājdzīvnieki. Ja tām paseko līdzi, ir redzams, ka tās ir tikpat tīrīgas cik suns vai kaķis», teica Klārksons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu